ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Πρώτη ήττα για την ομάδα που έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Ανόρθωση! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: δεν υπολόγισε σωστά το αδύναμο σουτ του Ράγιος και μοιραία δέχτηκε το γκολ στο πρώτο λεπτό του αγώνα.Δεν βρίσκεται σε φόρμα αφού τελευταία  αρκετές φορές είχε λάθος αντιδράσεις.

Μάριος Στυλιανού: ξεκίνησε σαν δεξί μπακ,μετά πήγε σαν σέντερ μπακ και στο τέλος έγινε αλλαγή πληρώνοντας το δίλλημα για το πως θα έπρεπε να καλυφτούν οι απουσίες.Στο πρώτο γκολ όμως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο ξεκίνημα της φάσης.

Γιώργος Βασιλείου: μετά το 0-2 ήταν συνεχώς στην επίθεση.Δοκίμασε αρκετές σέντρες οι οποίες ήταν καλοζυγισμένες αλλά μοιραία σταματούσαν στους υψηλίσωμους αντιπάλους.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: δεν μπορούσε να κάνει κάτι στα δύο γκολ.Από κάποιο σημείο του αγώνα και μετά έπαιζε παντού.Συγκλονιστική προσπάθεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Χαράλαμπος Κυριάκου: και αυτός αγωνίστηκε σε 2 θέσεις.Λιγο στην μεσαία γραμμή και σαν κεντρικός αμυντικός που στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά ήταν μέσος.Δεν επέτρεψε αντεπιθέσεις με τις τοποθετήσεις του και έφτιαχνε παιχνίδι από πίσω.

Ζοάο Πέδρο: ξεκίνησε στην μεσαία γραμμή,αλλά πολύ γρήγορα πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας.Από δικό του λάθος ξεκινά το δεύτερο γκολ.Ήταν καλά κλεισμένος και μόνος στο δεύτερο ημίχρονο και δεν πήρε παιχνίδι.

Σάσα Μάρκοβιτς: και αυτός αρκετή δουλειά στην γρήγορη ανάκτηση της μπάλας και στο μοίρασμα παιχνιδιού.Άτυχος στο δοκάρι που ακόμη κουνιέται.

Φώτης Παπουλής: κλεισμένος στις συμπληγάδες δεν είχε χώρο να ενεργήσει,ίσως σε κλειστές άμυνες να είναι καλύτερα να ξεκινά από το πλάι τις προσπάθειες του.

Φακούντο Περέιρα: πήρε αρκετό παιχνίδι πάνω του,αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους.Άτυχος στο δοκάρι και πάλι.

Αντριάν Σαρδινέρο: είχε κάποιες καλές στιγμές,που δεν έφεραν αποτέλεσμα.Θεωρώ πως στην δεξιά πλευρά προσφέρει πιο πολλά και δίνει βοήθειες και στον Πέδρο.

Εμίλιο Ζελάγια: κλεισμένος από δύο βουνά βρήκε ελάχιστες ευκαιρίες να δικιμάσει κάτι αλλά ήταν άστοχος.

Άντον Μάγκλιτσα: μπήκε σκόραρε αλλά στην συνέχεια δεν βρήκε χώρο δράσης με αποτέλεσμα,οι προσπάθειες του να μείνουν ημιτελής.

Αντρέ Σκέμπρι: μπήκε αλλά δεν έδωσε βοήθειες.Πρέπει να ανεβάσει άμεσα στροφές γιατί την δεδομένη στιγμή μοιάζει με τον αδύναμο κρίκο.

Προπονητής: μπορεί η ομάδα να δέχτηκε γκολ.από ατομικά λάθη,όμως οι κινήσεις του έδειξαν πως δεν ήταν σίγουρος για το πως θα καλυφτούν οι απουσίες.Στην τελική φάνηκε πως η χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που απλά θα ήταν η θέση τους,έστω και αν δεν είχαν αρκετό χρόνο να ήταν η καταλληλότερη και δεν μίλω για τον Ουεντραόγκο που φαίνεται πως τυπικά κάθεται και στον πάγκο.

Αγωνιστικά η ομάδα μετά το 0-2 έκλεισε τον αντίπαλο στο δικό του μισό,αλλά παγιδεύτηκε στην καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία του,που μαεστρικά μας οδηγούσε στο παιχνίδι της σέντρας,κυρίως από αριστερά,κάτι που ήταν εύκολη λεία για τους αντιπάλους.Ο Πέδρο παγιδεύτηκε στο δίδυμο Εγγλέζου-Μπεσάντ (κάτι παρόμοιο θα έχουμε κ την άλλη Κυριακή με Αβραάμ/Γουίλερ),δεν πήρε βοήθειες από Περέυρα που σύγκλινε,(ίσως με Σαρδινέρο να έβρισκε διάδρομο),ο άξονας έμοιαζε σαν τα καταστήματα στις εκπτώσεις από την πολυκοσμία και σε συνδυασμό με την κούραση και την πίεση που αυξανόταν δεν βρήκαμε τις λύσεις και μοιραία χάσαμε 3 βαθμούς.Θεωρώ πως θα μπορούσε να ρισκάρει πιο πολύ στην αρχική ενδεκάδα,είτε με κάποιον πιο μικρό είτε ξεκινώντας με επιθετικό δίδυμο.Αντίδρασε σωστά στο 0-2 και γρήγορα και με λίγη τύχη ίσως το παιχνίδι να γύριζε.Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όμως και φυσικά υπάρχει πίστη και στην ομάδα και σίγουρα στον προπονητή.

Comments
To Top