ΑΝΤΡΕΣ

“Κλωτσούσαν ένα άτομο, φωνάζοντας του “turkish turkish”!

Οι οργανωμένοι οπαδοί μας τοποθετούνται  για τον ΜΑΓΚΑ  ήρωα μας  Κατσί φα για την επίθεση που δέχθηκαν από τους Γερμανούς οπαδούς και αποκαλύπτουν σημαντικά πράγματα.

Εβδομηνταοκτώ χρόνια μετά το ιστορικό ΟΧΙ, 28/10/18, ακόμα ένας ΜΑΓΚΑΣ χάθηκε στα βουνά της αλβανίας. Του αντρειωμένου όμως ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται.
Γιαυτό κι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θα συνεχίσει να ζεί ανάμεσα μας, στο μυαλό και την καρδιά μας.
Αναφερόμαστε πρώτα στον άδικο χαμό του ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής για αυτόν τον ΗΡΩΑ, την ίδια στιγμή που η Ελληνική βουλή αρνείται να τηρίσει μονόλεπτο σιγή στη μνήμη του.. Βλέπετε, αυτός δεν έκανε παρελάσεις υπερηφάνειας.
Ήταν ένας απλός πατριώτης, ένας υπερήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που δολοφονήθηκε άνανδρα από αλβανούς αστυνομικούς. Σεβασμός σε όσους ήταν παρών στη πορεία για τη μνήμη του προχθές στη Λεμεσό.
«ΑΠ’ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!»

Παρόμοια βέβαια ανθελληνική στάση, επέδειξαν και κάποιοι σύγχρονοι “Εφιάλτες” στη χώρα μας. Τόσο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα σπυλώνοντας το όνομα του, όσο και για το σούσουρο που έγινε για τους μαθητές του 3ου Λεμεσού, όταν φώναξαν πατριωτικά συνθήματα στην αυλή του σχολείου τους σε πρόβα πριν την παρέλαση.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΑ.

Γυρνώντας στα εγχώρια και όσο αφορά το ταξίδι μας στη Γερμανία, δεν θα αναφερόμασταν σ’αυτό αλλά κάποιοι μας ανάγκασαν. Αποφασίσαμε λοιπόν μέρες μετά να απαντήσουμε. Σας αφήσαμε πρώτα να πείτε «τα δικά σας» και ακολούθως να σας χέσουμε.
Ξέρετε εσείς ποιοί είστε βρωμιάρηδες λασπολόγοι.. Κανένας δε πήγε στο νοσοκομείο όπως γράψατε, ούτε δικός μας αλλά ούτε και δικός τους.
Η παραπληροφόρηση είναι η δεύτερη σας φύση! Ο κάθε καημένος βγάζει τη γλώσσα του περίπατο και λέει ό,τι γουστάρει. Μάθετε λοιπόν τι έγινε απ’αυτούς που τα έζησαν κι όχι από ‘κείνους που ζουν από ‘μας!!
Αυτό πάει και για ‘σας «κυρίες» Χαραλαμπίδου, Ξάνθου και Βασιλείου.

Όσο για σένα δημοσιογραφούλλι του politis.com.cy Κωστή Κωνσταντίνου, σε διάλογο μαζί σου δεν θα μπούμε για το τι σύμβολα θα κρατάμε από την στιγμή που κρίνεις πως είμαστε ανιστόρητοι ή αμόρφωτοι.
Μάθε πρώτα, πως μέλημα μας είναι τα παιδιά μας να γνωρίζουν για την πατρίδα και τις θυσίες των προγώνων μας, σε αντίθεση μ’εσένα που το μόνο που έχεις να επιδείξεις είναι πολύχρωμες σημαιούλες σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης!
ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΡΙΕ!!!

Απλοί οπαδοί μας λοιπόν, δέχτηκαν άναδρες επιθέσεις από μεγάλες ομάδες κουκουλοφόρων επιλεκτικά και στοχευμένα, έχοντας πάντα αριθμητική υπεροχή και με την αστυνομία να δηλώνει επιλεκτικά απών ενώ περίπολούσε ασταμάτητα την πόλη.
Σε ένα περιστατικό, πέντε «μαγκάκια» κλωτσούσαν ένα μόνο άτομο ενώ ήταν στο έδαφος, φωνάζοντας του “turkish turkish”! Αυτοί είναι οι ευρωπαίοι γερμανοί κύριοι, οι οποίοι φαίνεται αγνοούν το γεγονός ότι η ίδια τους η πόλη θυμίζει τουρκική πρωτεύουσα παρά γερμανική πόλη.

Τη μέρα του αγώνα, αφού η αστυνομία αποφάσισε να μην πάμε στο γήπεδο με λεωφορεία όπως συμφωνήθηκε, κατεβήκαμε στον υπόγειο σιδηρόδρομο για να μεταβούμε στο γήπεδο.
Αποτέλεσμα αυτής της εσκεμμένης κατ’ εμάς αμέλειας, να συναντηθούμε σε όλες τις στάσεις με γερμανούς οπαδούς και αναπόφευκτα να έρθουμε σε σύγκρουση.
Για την ανικανότητα των υπευθύνων, αναλάβαμε οι ίδιοι την ευθύνη προστασίας των οπαδών μας αφού η γερμανική ασφάλεια προφανώς είχε άλλα σχέδια. Το ίδιο κάναμε κατά την διάρκεια μεταφοράς μας από και προς το στάδιο.

Κατάσχεσαν το πανί της εισόδου μας, υποστηρίζοντας ότι έγινε παρεξήγηση και πως θα τα παραλάβουμε με το τέλος του αγώνα! Στην συνέχεια, από δικό τους λάθος εκατοντάδες οπαδοί μας έμειναν εκτός γηπέδου μέχρι και το 15”.
Όταν ξεκίνησαν οι συλλήψεις των Κύπριων «τρομοκρατών», απέναντι υπήρχαν χιλιάδες πυρσοί, ανέμιζαν σημαίες Τσεκεβάρα, και επιδυκνύονταν αυτά που τόσο άνανδρα κλάπηκαν από τους οπαδούς μας.
Που ήταν άραγε οι Γερμανοί αστυνομικοί;;
Ήταν απασχολημένοι χτυπόντας οπαδούς μας αφηνιασμένοι, όταν είδαν κι εμάς να δένουμε στα κάγκελα τα κασκόλ των «αδελφών» τους.

Μήπως ο στόχος ήταν ένα ολοκληρωτικό σαμποτάζ σε βάρος μας; Μήπως η αυστηρότητα εφαρμόστηκε μόνο στον δικό μας κόσμο λόγω οπαδικών σκοπιμοτήτων, καταγωγής και πολιτικών πεποιθήσεων;; Μήπως η Γερμανική αστυνομία προτίμησε να κάνει τον νταή στους «λίγους» αφού ήταν ανίκανη να ελέγξει αυτούς που έπρεπε;;
Μην ξεχνάμε ότι ένα μήνα πριν, χαρακτηριστήκαμε εγκληματίες, προδότες και άλλα τόσα, όταν ανάψαμε πυρσούς στο Ολίμπικο.
Επίσης μην ξεχνάμε τη στοχοποίηση μας όλο αυτό το διάστημα και πως αντιμετωπιστήκαμε σαν εγκληματίες στη Γερμανία για τον ίδιο λόγο! Απόδειξη, τα χτυπήματα των γκλόμπ στα κεφάλια αδελφών μας για ένα μόνο καπνογόνο στη πλατεία.

Κατα την αποχώρηση μας από το στάδιο, περάσαμε ξανά από το δάσος. Εκεί μάλιστα μείναμε για ακόμη μια περίπου ώρα.
Όταν επιτέλους φτάσαμε στη πλατφόρμα, δεν υπήρχε ούτε και ένα τρένο να μας περιμένει, κι όταν επιτέλους έφτασε, δεν αναχώρησε για την επόμενη μια ώρα.
Χιλιάδες κόσμος στριμωγμένος στα βαγόνια, δε γνώριζε τον λόγο καθυστέρησης, ούτε την ώρα αναχώρησης. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί αγνοούσαν επιδεικτικά τις ερωτήσεις του κόσμου για το τι συμβαίνει, καθώς και τις ανησυχίες τους αφού οι πλείστοι θα έχαναν τις πτήσεις και τα λεοφωρεία τους.

Υπογραμμίζουμε επίσης, την αξιοθρύνητη στάση της πολιτείας μας, αφού Πρεσβεία και Υπουργείο Εξωτερικών ήταν ερμητικά κλειστά. Το ίδιο ανίκανοι φάνηκαν και τις επόμενες μέρες μετά την κλοπή των προσωπικών μας δεδομένων. Όσοι ταξίδεψαν στη Γερμανία και όχι μόνο, δέχονταν τηλεφωνήματα από γερμανικούς αριθμούς για δεκάδες μέρες στα κινητά και στα σπίτια τους. Πρόκειται για μια μέθοδο απάτης στην οποία οι “αρμόδιοι” ούτε καν ασχολήθηκαν. Κανένας δεν προστάτεψε τον κόσμο μας κύριοι! Ποιές είναι οι ενέργειες που ακολουθείτε σαν κράτος για την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων;; Ή μήπως όλα αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα;

Ας μας πουν λοιπόν οι φωστήρες, οι προδότες των Antifa Cyprus και Δεύτερη Ανάγνωση, καθώς και τα παραμυθιασμένα εδονόπουλα και οι λοιπές αριστερές παρατάξεις, τι θα έκαναν αν όλα αυτά γίνονταν εναντίον των “αδελφών” τους! Μάλλον θα διοργάνωναν ακόμα ένα φιλικό με τις ψευδοομάδες του αττίλα όπως συνηθίζουν. Ποιούς θεωρείτε συμπατριώτες σας ρε λαμόγια;;

Όσο αφορά τους επερχόμενους αγώνες με eintracht και αελ, υπό κανονικές συνθήκες θα μιλούσαμε για μια φλεγόμενη πόλη.
Δυστυχώς όμως, η υφηστάμενη νομοθεσία φρόντισε για ακόμη μια πρώτης τάξεως ξενέρα. Αυτοί οι “κύριοι” βλέπετε έχουν σοβαρότερες δουλειές, συγκαλύπτοντας χορηγήσεις φαρμάκων σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμούς οπαδών από αστυνομικούς και παρασκηνιακές συμφωνίες εκατομμυρίων!
Καλούμαστε με τη σειρά μας, να δώσουμε ακόμα μια ξεκάθαρη απάντηση στο κατεστημένο, αδειάζοντας τα γήπεδα και γεμίζοντας τους συνδέσμους.
Η πόλη δεν θα κοιμηθεί αυτές τις μέρες, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑ ΕΝΑ!
Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στους απανταχού καρεκλοκένταυρους..
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ!

Υ.Γ.1 WE BELIEVE WHAT YOU BELIEVE, DESTROY THEM!
Υ.Γ.2 Du bist hier nicht willkommen.. FICK DICH eintracht!!
Υ.Γ.4 Λευτεριά στους οπαδούς –
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Comments
To Top