ΑΝΤΡΕΣ

Διευθετήσεις για το Απόλλων – Άιντραχτ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία ενημερώνει για τις διευθετήσεις ενόψει του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και Άιντραχτ.

Αναλυτικά:

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Πέμπτη 08.11.18 και ώρα 19:55, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τους Ομίλους του Europa League μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – EINTRACHT, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι της Βόρειας Κερκίδας για τους οπαδούς της EINTRACHT θα ανοίξουν η ώρα 17.00. Οι είσοδοι της Ανατολικής και Δυτικής Κερκίδας για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝ θα ανοίξουν η ώρα 18:00.

ΑΠΟΛΛΩΝ
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ θα καταλάβουν τις Δυτικές και Ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας μόνο τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης.

Οι οπαδοί τoυ ΑΠΟΛΛΩΝ ενημερώνονται, ότι ο δρόμος παρά τα βοηθητικά γήπεδα του Γ.Σ.Π. θα είναι κλειστός και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και πεζών. Ο Βόρειος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους οπαδούς της EINTRACHT.

Επιπλέον ο χώρος στάθμευσης του NUEVO CAMPO δεν θα έχει καμία πρόσβαση προς το στάδιο και θα υπάρχει Αστυνομική Αποκοπή στο σημείο που οδηγεί κάτω από την υπέργεια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου προς τον Βόρειο χώρο στάθμευσης, ως εκ τούτου προτρέπονται να μην τον χρησιμοποιήσουν, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 18:00.

Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝ θα είναι τα Δυτικά Ταμεία.

EINTRACHT
Οι φίλαθλοι της EINTRACHT θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη, κυκλικός κόμβος Βικέλα και να σταθμεύσουν στο Βόρειο χώρο στάθμευσης.

Για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς της θα είναι τα Βόρεια Ταμεία.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται:

1. Αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης και η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
2. H αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού, καθώς επίσης και το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου.
3. H είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020.
Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Comments
To Top