ΑΝΤΡΕΣ

ΘΡΥΛΟΣ με αξιοπρέπεια!

Αρκετά καλά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα και προσπαθούσε να βγει μπροστά και να απειλήσει. Στο 8΄η ομάδα μας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με τον Χάμπο να το εκτελεί η μπάλα να κοντράρει και να περνά σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Μετά από μεγάλη πίεση που εξάσκησε η Γερμανική ομάδα, η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ στο 18΄.

Μετά και το γκολ οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό και στο 24΄είχαμε μια φάση στην άμυνα του αντιπάλου που όμως δεν έφερε κάτι καλό. Στο 37΄σε μια φάση που η μπάλα βγήκε πλάγιο κοντά στον πάγκο της ομάδας μας, ο διαιτητής απέβαλε τον Σωφρόνη Αυγουστή άδικα καθώς είχε μια αψιμαχία με ποδοσφαιριστή της Γερμανικής ομάδας.

Στο 41΄ο Ρομπέρζ με προβολή έσωσε την ομάδα μας από δεύτερο γκολ αφού έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ πριν προλάβει ο επιθετικός του αντιπάλου να πλασάρει. Στο 45΄η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να πλασάρει αλλά το πλασέ του να μην είναι καλό και να περνά παράλληλα από την εστία. Χωρίς καθυστερήσεις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου που βρήκε την ομάδα μας μετά το γκολ που δέχθηκε να προσπαθεί να αντιδράσει.

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού ο Ζελάγια πήρε τη θέση του Μαγκλίτσα. Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν με όρεξη στην επανάληψη και είχαν προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου! Εκεί που η ομάδα μας έδειχνε να θέλει να κάνει κάτι ήρθε το δεύτερο γκολ για τους Γερμανούς στο 55΄ σε μια ξαφνική αντεπίθεση! Στο 58΄μια λάθος μεταβίβαση έφερε το λάθος και το τρίτο γκολ για τον αντίπαλο.

Στο 61΄ο Σαρδινέρο μπήκε μόνος στην περιοχή και έτοιμος να πλασάρει αλλά γύρισε τη μπάλα στην περιοχή χωρίς να ξέρει που! Στο 62΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πέδρο να περνά στη θέση του Βασιλείου, ενώ στο 68΄ο Φουαπαλά μπήκε στον αγώνα στη θέση του Σκέμπρι με την ομάδα μας να ολοκληρώνει τις αλλαγές της. Στο 71΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο από πλάγια σχεδόν στο κόρνερ, ο Ζελάγια με κεφαλιά σκόραρε για την ομάδα μας και μείωσε σε 1-3!

Στο 75΄ωραίο σουτ του Μάρκοβιτς απέκρουσε ασταθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας αλλά δεν υπήρχε κάποιος να την σπρώξει στα δίκτυα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα γυριστό του Ζελάγια στην περιοχή δόθηκε επιθετικό φάουλ από τον διαιτητή. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 80΄όταν μετά από φάουλ και πάλι του Πέδρο, ο Φουαπαλά έπιασε τη κεφαλιά που πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 81΄οι Γερμανοί δέχθηκαν κόκκινη κάρτα σ΄ένα σκληρό φάουλ πάνω στο Σακέττι. Το φάουλ που εκτελέστηκε από τον Μάρκοβιτς δεν έφερε αποτέλεσμα αφού κτύπησε στο τείχος.

Στο 90΄ο Ζελάγια μετά από σύγχυση στην περιοχή του αντιπάλου ο Ζελάγια σούταρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε με το πόδι ενστικτωδώς. Ο διαιτητής έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων και η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι με τον Ζελάγια να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-3 κόντρα στους Γερμανούς!

 

Comments
To Top