ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Απόλλωνας προτείνει την κατάργηση της κάρτας…»

O εκπρόσωπος Tύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι». Μίλησε για τον χθεσινό(8/11) κόντρα στους Γερμανούς, για τα δύο παιχνίδια που απομένουν αλλά και το θέμα με την επιστολή για την κάρτα φιλάθλου από έξι σωματεία.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Η ομάδα ήταν εξαιρετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παρά τις πολλές αλλαγές. Μπορεί να μην είχαμε βαθμολογικό κέρδος αλλά είχαμε την παρουσία του Φαουπαλά και του Ντιλάν. Αποκομίσαμε εμπειρίες και προχωράμε».

Για τα δυο παιχνίδια που έμειναν: «Θα διεκδικήσουμε βαθμούς. Έχουμε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάτσιο που θα έχει το μυαλό της στο Καμπιονάτο και το εκτός κόντρα στη Μαρσέιγ».

Για το γεγονός πως ο Απόλλωνας δεν ήταν στις ομάδες που έστειλαν επιστολή για την Κάρτα Οπαδού:

«Τα έξι σωματεία προτείνουν τη βάση δεδομένων να την έχουν τα σωματεία, ενώ ο Απόλλωνας προτείνει την παντελώς κατάργηση της κάρτας. Ο κόσμος μειώνεται και αυτό είναι γεγονός. Χθες είχαμε δει ένα εξαιρετικό κοινό χθες και υπήρχαν συλλήψεις στους ταραχοποιούς που δεν μπήκαν στο γήπεδο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Comments
To Top