ΑΝΤΡΕΣ

«Όταν προέρχεσαι από τον πάγκο…»

Διαβάστε τι δήλωσε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ΓΣΠ (2-3), ο τερματοφύλακας μας, Τάσος Κίσσας, ο οποίος έκανε επίσημο ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από τη Γερμανική ομάδα:

«Η Άιντραχτ εκμεταλλεύτηκε δυστυχώς κάποια νεκρά διαστήματα που είχαμε στο παιχνίδι. Το 2-3 μας αφήνει έτσι μια μικρή γεύση, αφού κατά διαστήματα θεωρώ ότι είχαμε την υπεροχή στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με βαθμολογικό κέρδος, αλλά έτσι όπως έξελίχθηκε, δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια μετά το 3-0».

Για το που κρίθηκε το ματς:

«Το παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε στο νεκρό διάστημα των πέντε λεπτών που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο και το 0-3 δεν μας άφηνε πολλά περιθώρια».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Όταν προέρχεσαι από τον πάγκο και δεν έχεις αρκετά παιχνίδια στα πόδια σου και όταν μεσολαβεί μεγάλο διάστημα που δεν έχεις επίσημο παιχνίδι, σίγουρα τα επίπεδα συγκέντρωσης πρέπει να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται. Εγώ με τη σειρά μου όποτε κληθώ, θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνω αυτό όσο πιο καλύτερα μπορώ, έτσι και σήμερα αν και δεχθήκαμε τρία γκολ, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσωπική μου απόδοση, αλλά ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια στη συνέχεια».

Για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (11/11) με την ΑΕΛ:

«Σίγουρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη στο Κυριακάτικο ντέρμπι μετά τις δύο απώλειες που είχαμε με Δόξα και Ανόρθωση και πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες, που θα είναι το καλύτερο βάλσαμο για εμάς».

Για την εικόνα στις κερκίδες:

«Σίγουρα η απουσία των δικών μας οπαδών μας στεναχωρεί, αφού θέλουμε να τους έχουμε στο πλάι μας πάντα. Δυστυχώς, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, έχουν διαλέξει να μην έρχονται στο γήπεδο λόγω της κάρτας, όμως σήμερα πρέπει να πω ότι οι οπαδοί της Άιντραχτ έδωσαν μαθήματα οπαδισμού και είναι χαρά να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα».

 

 

Comments
To Top