ΑΝΤΡΕΣ

Το ντέρμπι και τα άλλα!

Το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα ξεχωρίζει από τους σημερινούς αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ενώ σήμερα θα γίνουν και οι αγώνες ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ και Ερμής-Πάφος.

 

Προσφέρονται από την BET ON ALFA αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy ή σε ένα από τα 66 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια.

 

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

 

17:00 ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ

Πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.13 το ΑΠΟΕΛ. Το διπλό της Ένωσης προσφέρεται στο 4.30, ενώ 3.00 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.40 προσφέρεται το Over 2.5 Goals, στο 2.65 το Under 2.5 Goals, ενώ η επιλογή Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.25.

 

18:00 ΕΡΜΗΣ – ΠΑΦΟΣ

Ματς που δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα σαν το πολύ μεγάλο φαβορί. Το διπλό για νίκη της Πάφου προσφέρεται στο 2.25, η νίκη του Ερμή έχει απόδοση 2.80, ενώ στο 3.35 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το Over 2.5 Goals έχει απόδοση 2.10, το Under 2.5 Goals 1.60, ενώ η απόδοση του Goal – Goal είναι 1.90.

 

19:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με διαφορετικό σκηνικό από ότι συμβαίνει συνήθως αφού η Νέα Σαλαμίνα είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η Ανόρθωση στη δική της έδρας, με απόδοση 1.90 προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη, το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνας προσφέρεται στο 3.70, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.40. Η απόδοση του Over 2.5 Goals είναι 2.05, το Under 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.65, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.90.

 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top