ΑΝΤΡΕΣ

ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!

Με τον Βάλε να αποσοβεί τη βέβαιη παραβίαση για την ομάδα μας στο 7΄ξεκίνησε ο αγώνας, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα! Μετά από μια φάση διαρκείας στο 14΄στην άμυνα του αντιπάλου ο Ζελάγια με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων για να κάνει το 0-1! Τεράστια ευκαιρία στο 22΄για την ομάδα μας με τον Πέδρο να δίνει πάσα στην περιοχή τον Παπουλή να έρχεται και να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια ενώ θα μπορούσε να κάνει κάτι πολύ καλύτερο.

Στο 23΄ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας με τους ποδοσφαιριστές μας να κρύβουν τη μπάλα, ο Ζελάγια να βρίσκει το δοκάρι και ο επερχόμενος Βασιλείου να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα! Η ομάδα μας έλεγχε πλήρως τον αγώνα και στο 30΄ πρώτα ο Περέιρα που δεν έβαλε δύναμη στο σουτ και ακολούθως ο Παπουλής που βρήκε το δοκάρι έχασαν τις ευκαιρίες. Στο 36΄αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ουεντραόγκο να μπαίνει στη θέση του Βασιλείου, αφού δεν μπορούσε ο διεθνής μας αμυντικός να συνεχίσει.

Στο 37΄ο Βάλε σώζει και πάλι την ομάδα μας, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ουεντρόγκο σώζει με τη σειρά του το νέο σουτ του αντιπάλου. Οι ποδοσφαιριστές μας έβρισκαν εύκολα τους διαδρόμους για να πετύχουν και τρίτο γκολ όμως έδειχναν ότι δεν είχαν καθαρό μυαλό, με αποκορύφωμα τη φάση του 45΄που ο Μαγκλίτσα μόνος από πλάγια σούταρε απελπιστικά έξω. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα να έχει σημαντικό προβάδισμα και μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων από τον διαιτητή!

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης με τους ποδοσφαιριστές μας να περιμένουν τον αντίπαλο και μόλις έβρισκαν τις ευκαιρίες να φεύγουν μπροστά. Ένα σουτ του Περέιρα στο 53΄ήταν πολύ άστοχο ενώ ο αντίπαλος κρατούσε περισσότερο τη μπάλα.

Στο 63΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Φουαπαλά να μπαίνει στη θέση του Ζελάγια. Η ομάδα μας για ένα δεκαπεντάλεπτο είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα και κινδύνευσε από τον αντίπαλο με τον Βάλε να αποκρούει ένα σουτ του αντιπάλου. Στο 66΄μετά από λάθος του αντίπαλου ο Πέδρο βρήκε με σέντρα τον Παπουλή αλλά το γυριστό του ήταν άστοχο. Στο 67΄σουτ του Φουαπαλά μετά από στρώσιμο του Παπουλή η μπάλα κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που ήταν όμως ανεκμετάλλευτο.

Στο 76΄σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Φουαπαλά βρήκε τον Μαγκλίτσα που σούταρε άστοχα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πέδρο βρήκε τον Περέιρα που έκανε το 0-3. Τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας στο 78΄με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Στο 80΄ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι με τον Βάλε να σώζει την ομάδα μας με φοβερή διπλή προσπάθεια σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντα Σίλβα!!!

Μεγάλη ευκαιρία στο 85΄με τον Φουαπαλά να σουτάρει έξω από την περιοχή και το δοκάρι να του στερεί το γκολ, με την επιστροφή της μπάλας να καταλήγει στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 88΄μια φάση που δεν γίνεται με τον Σαρδινέρο να πλασάρει μόνος και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και πάλι. Αξιοσημείωτο γεγονός τα δοκάρια και σήμερα με την ομάδα μας να σημαδεύει και πάλι τα δοκάρια τέσσερις φορές.

Μετά το πέρας των τεσσάρων λεπτών καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 3-0 και να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό της πόλης!!!

Comments
To Top