ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας που κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι την ΑΕΛ με 0-3!  Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα μας.Είχε τουλάχιστον 4 σωτήριες επεμβάσεις,με αποκορύφωμα την διπλή απόκρουση στο πέναλτι.Είχε σωστές αντιδράσεις στις στατικές και αντιδρούσε γρήγορα στις επιθέσεις των αντιπάλων.

Ζοάο Πέδρο: πήρε ανάσες και αυτό τον βοήθησε να ανεβάσει την απόδοση του στα γνωστά του στάνταρ.Συμμετοχή στα δύο γκολ και άλλες πολλές επιθετικές ενέργειες.Αμυντικά κάλυψε σωστά την θέση του και δεν κινδύνεψε ουσιαστικά.

Γιώργος Βασιλείου: μπήκε με απαράμιλλο πάθος και σε συνδυασμό με την ψηλή απόδοση του,δημιούργησε ρήγματα στην δική του πλευρά.Σκόραρε και το πανηγύρισε με την ψυχή του.Αμυντικά δεν κινδύνεψε αφού δεν άφηνε να περάσει τίποτα.Στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: σταμάτησε τους αντίπαλους επιθετικούς,καλύπτοντας σωστά τον χώρο.Υπέπεσε στο πέναλτι από την υπερπροσπάθεια του,να ανακόψει τον αντίπαλο.Βοήθησε και οργανωτικά,και πάλι όμως σε κάποιες φάσεις ενήργησε με υπερβολικό θράσος που θα μπορούσε να στοιχίσει.

Χαράλαμπος Κυριάκου: πολύ καλός σε όλο το 90λεπτο.Πρώτος στην μπάλα,έλεγχε τα πάντα στον δικό του χώρο.Και αυτός είχε κάποιες φάσεις,που παρακράτησε την μπάλα,αλλά ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Εστεπάν Σακέτι: δεν άφησε τους αντιπάλους να οργανώσουν παιχνίδι.Κάλυπτε τους χώρους και “πίεσε” την δεύτερη πάσα στην μεσαία γραμμή δυσκολεύοντας την οργάνωση του αντιπάλου.Σημαντικές βοήθειες και στο οργανωτικό παιχνίδι.

Σάσα Μάρκοβιτς: ισοπέδωσε τον χώρο της μεσαίας γραμμής.Ήταν πανταχού παρών και έδωσε παράσταση για το πως παίζεται η θέση του σύγχρονου μέσου.Άψογος αμυντικά κάλυπτε τα κενά,ενώ οργανωτικά ήταν αυτός που έπαιρνε την πάσα από την άμυνα για να φτιάξει παιχνίδι.

Φώτης Παπουλής: είχε ελεύθερο ρόλο όταν η ομάδα κρατούσε την μπάλα,ενώ όταν αμυνόμασταν,καλύπτε το ένα από τα δύο άκρα,κυρίως το αριστερό.Έχασε ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ,ενώ ήταν μέσα στα γκολ της ομάδας.Πολλές φορές δημιούργησε φάσεις και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση.

Φακούντο Περέυρα: Ίδιος περίπου ρόλος με τον Παπουλή.Σκόραρε,ενώ ήταν μέσα και στα άλλα γκολ.Κράτησε μπάλα,μοίρασε παιχνίδι και βοήθησε και αμυντικά αφού αρκετές φορές κάλυψε τον Πέδρο.

Εμίλιο Ζελάγια: για ακόμη ένα αγώνα σκόραρε.Σωστές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή,καλή συνεργασία με τον Μάγκλιτσα και πίεση ψηλά στους αντίπαλους αμυντικούς.Έγινε αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Άντον Μαγκλίτσα: υπέρμετρο πάθος και μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Κροάτη που μπορεί να μην χρίστηκε σκόρερ αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα.Έκλεψε μπάλες,σταμάτησε επιθέσεις ενώ στις προσωπικές μονομαχίες ήταν ανίκητος.

Ντύλαν Ουενταόγκο: μπήκε στο μισάωρο και αγωνίστηκε σαν αριστερός μπακ.Βγήκαν δυο τρεις φάσεις στην πλευρά του όταν μπήκε,αλλά όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν και καλύτερος.Σωστές τοποθετήσεις στο δεύτερο με ελάχιστα λάθη που κατέγραψαν ακόμη μια θετική εμφάνιση.

Νταβιντ Φομπαλά: “έτρεξε” τους αντιπάλους όταν πέρασε στον αγώνα.Έπαιζε στον κενό χώρο και πίεζε ψηλά,ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του.Πολύ καλή εμφάνιση.

Αντριάν Σαρδινέρο: κάλυψε σωστά τα κενά και βοήθησε την ομάδα στις αντεπιθέσεις.Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ αλλά ατύχησε,ίσως όμως να μπορούσε να εκτελέσει πιο άμεσα.

Προπονητής: σε ένα θεωρητικά 4-4-2 με τον Μάγκλιτσα να παίζει πιο πίσω και τους Περέυρα Παπουλή να είναι μόνο στα χαρτιά εξτρέμ,έπιασε απροετοίμαστο τον αντίπαλο προπονητή και βοήθησε την ομάδα να αποδώσει τα μέγιστα.Διάβασε σωστά τον αντίπαλο και μηδένισε τα ατού του,εμφανίζοντας και τις αδυναμίες του,με τον τρόπο παιχνιδιού που επέλεξε.Σωστή διαχείρηση του αγώνα,που έφερε και κέρδος τους 2 νεαρούς.

 

Comments
To Top