ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Mαύρος μήνας ο Νοέμβριος…

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί μας θυμίζουν τα αδικοχαμένα μας αδέλφια και μας ενημερώνουν για όλα όσα θα πραγματοποιηθούν για να τιμηθεί η μνήμη τους.

Αναλυτικά:

Ένας μήνας Γολγοθάς για τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. αφού εκτός από την εγκληματική εισβολή, για πάντα θα μας φέρνει στο μυαλό τους άδικους χαμούς των αδερφών μας. Τρία νέα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδοξα και τόσο αναπάντεχα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Κωνσταντίνος Ντορζής 24.11.2015

Παράσχος Ντορζής 24.11.2015

Αντρέας Εφραίμ 20.11.2016

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο και των τριών αδερφών μας στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο (Σφαλαγγιώτισσα) για όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη τους.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας όπως οι ίδιοι έπραξαν τόσα χρόνια υπηρετώντας το μεγαλείο του ΘΕΟΥ.

Εις μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας, την ίδια μέρα, διοργανώνουμε το καθιερωμένο πλέον φιλανθρωπικό τουρνουά του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στην κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Σωματείου μας.

Το τουρνουά καλαθόσφαιρας 3×3, θα ξεκινήσει στις 13:00 με €10 δικαίωμα συμμετοχής ανά ομάδα. Καλούμε όλα τα αλάνια της ΕΝΑ, τον κάθε αιώνια πιστό στρατιώτη του ΘΕΟΥ, αθλητές των τμημάτων και των ακαδημιών μας, την Ποδοσφαιρική Εταιρεία και το Σωματείο να αγκαλιάσουν αυτή την εκδήλωση ούτως ώστε να καλύψουμε τα έξοδα για τη θεραπεία του μικρού Ζαχαρία στο εξωτερικό.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ

Παρακαλούμε επίσης όλους τους συμμετέχοντες, όπως προσέλθουν έγκαιρα για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες που απαιτούνται.

Ραντεβού στα τσιμέντα του Κλειστού να τιμήσουμε την μνήμη των χαμένων αδερφών μας.Ραντεβού στο Κλειστό να σώσουμε μια ζωή, όπως άλλωστε θα ήθελαν και οι ίδιοι.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

 

 

Comments
To Top