ΑΝΤΡΕΣ

«Για τα επόμενα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Λάτσιο επιστρέφουν σίγουρα οι Παπουλλής και Βασιλείου»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδα μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για την νίκη με την ΑΕΛ: «Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Ο θεσμός του πρωταθλήματος διαφέρει κατά πολύ από ένα παιχνίδι κυπέλλου που είναι μόνο ένα 90λεπτο και σου δίνει πρόκριση η τίτλο. Πήραμε τους 3 βαθμούς με κυριότερο κέρδος το γόητρο και η ψυχολογία που πήραμε από τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ . Η διακοπή ήταν ευεργετική αλλά κρύβει και κίνδυνους. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και από εμάς απαγορεύεται το λάθος».

Για τα αγωνιστικά: «O Καραγιόλ είναι εκτός προγράμματος αφού κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γιούστε Παπούλης θα είναι σίγουρα εκτός. Ο Βασιλείου δύσκολα θα προλάβει αλλά δεν θα πάρουμε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Στα θετικά οι Σουμπά και Μπρού είναι έτοιμοι. Μάρκοβιτς και Ροπέρζ είναι εκτός λόγω καρτών. Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και όλες είναι απογευματινές».

Αν οι τραυματίες θα προλάβουν τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Λάτσιο: «Για τα επόμενα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Λάτσιο επιστρέφουν σίγουρα οι Παπουλλής και Βασιλείου».

Για την κατάσταση του Γιούστε: «Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στα μέσα του Γενάρη».

Για την άτυπη συνάντηση της ΚΟΠ για την κάρτα φιλάθλου: «Προτιμούμε να μην σχολιάζουμε το ζήτημα και να δημιουργούμε ψευδαισθήσεις στο κόσμο ή και να λαϊκίζουμε. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις και θα κινηθούμε αναλόγως. Θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της εταιρίας εκεί αυτή τη φορά. Πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν την ίδια γραμμή αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν άλλη θεωρία που πιστεύω δεν μπορούν να εκτροχιάσουν αυτό που έχει ξεκινήσει. Δεν μπορώ να προτρέχω όμως. Θα περιμένουμε το τέλος αυτής της πρώτης συνάντησης και από εκεί και πέρα θα μιλήσουμε».

Comments
To Top