ΑΝΤΡΕΣ

“Να καταργηθεί πλήρως η κάρτα φιλάθλου”!

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ομάδας μας, Νίκος Κίρζης τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της άτυπης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την κάρτα φιλάθλου.

Τόνισε πως το μέτρο της κάρτας φιλάθλου πρέπει να καταργηθεί πλήρως, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία, η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει το όλο εγχείρημα.

Διαβάστε επίσης την επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ σχετικά με την άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ:

Σε σημερινή Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, συζητήθηκε η επιστολή που απέστειλαν έξι Σωματεία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της Βουλής, στους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και στον Πρόεδρο της ΚΟΠ με θέμα την κάρτα φιλάθλου καθώς και η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τα Σωματεία.

Έγινε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της Γενικής Συνέλευσης και αποφασίστηκε όπως ζητηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας της Γενικής Συνέλευσης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ  με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ καθώς και τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, με θέμα συζήτησης τα όσα αναφέρονται στην απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τα Σωματεία.

Την επιτροπή απαρτίζουν ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τα Σωματεία ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλωνας, Ανόρθωση, ΑΕΚ, Δόξα και Ολυμπιακός.

 

Comments
To Top