ΑΝΤΡΕΣ

GOAL – GOAL στο ντέρμπι, με απόδοση 1.80 στην BET ON ALFA

Συνεχίζεται με άλλους τρεις αγώνες η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάσει η αναμέτρηση Νέα

Σαλαμίνα-ΑΕΛ, ενώ θα γίνει επίσης ο αγώνας Πάφος-ΕΝΠ με το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 

Στην BET ON ALFA μπορείτε να βρείτε αποδόσεις για όλους τους σημερινούς αγώνες. Δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

16:00 ΠΑΦΟΣ – ΕΝΠ

Σημαντικό και με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς στην Πάφο για την κάτω ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Η Πάφος καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς και η ΕΝΠ λίγο πιο πάνω με δύο βαθμούς περισσότερους θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη νίκη για να δημιουργήσουν καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

 

Προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη η Πάφος με απόδοση 1.70, στο 4.60 είναι η απόδοση του διπλού για νίκη της ΕΝΠ, ενώ στο 3.45 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.70 προσφέρεται η απόδοση του over 2.5 Goals και στο 1.90 η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.70.

 

17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ακόμα ένα ντέρμπι σε αυτή την αγωνιστική με μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες, αφού η νικήτρια αν προκύψει θα δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες δεν είχαν μέχρι τώρα την πορεία που προσδοκούσαν και μέσα παό το σημερινί ντέρμπι ψάχνουν να δημιουργήσουν προοπτική και δυναμική για τη συνέχεια.

 

Με απόδοση 2.30 ξεχωρίζει ελαφρώς η Ομόνοια για τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι, στο 2.85 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος.

Στο 2.15 είναι η απόδοση του over 2.5 Goals, 1.60 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals, ενώ στο 1.80 προσφέρεται η επιλογή Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

 

18:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕΛ

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες το σημερινό ματς. Η πρωτοπόρος ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισε στο ντέρμπι από τον Απόλλωνα και προσφέρεται το διπλό στο 2.10 στην BET ON ALFA. Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας έχει απόδοση 3.15, ενώ στο 3.35 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος.

Στο 2.05 είναι η απόδοση του over 2.5 Goals, 1.65 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals και 1.85 το Goal – Goal.

 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top