ΑΝΤΡΕΣ

Ταμεία και μέτρα ασφαλείας ενόψει Lazio

Ανακοίνωση από την ομάδα μας ενόψει του αποψινού αγώνα με την Λάτσιο στο ΓΣΠ. Πληροφορίες για τα εισιτήρια της αναμέτρησης…

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Lazio στο Στάδιο ΓΣΠ (29/11, 22:00 ), οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 20:30.

Επίσης οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο και από το Apollon Official Store το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 18:00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Δυτική Κερκίδα:

Γενική Είσοδος – €25

Παιδικό (Κάτω των 14) – €5

Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Κάτω Διάζωμα (106, 107, 204 ,205, 206)

Προτεραιότητα στην αγορά για τους κατόχους διαρκείας.

Γενική Είσοδος – €30

Παιδικό (κάτω των 14) – €10

Ανατολική Κερκίδα:

Γενική Είσοδος – €25

Παιδικό (κάτω των 14) – €5

Για τα παιδικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη αγορά κανονικού εισιτηρίου από ενήλικα.

Προτρέπονται οι φίλοι της ομάδας μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Δεν επιτρέπεται σε κανένα οπαδό να εισέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει στην κατοχή του την κάρτα φιλάθλου την οποία να την παρουσιάσει μαζί με το εισιτήριο εισόδου. Παρακαλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος όπως συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τις δυτικές και ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί, που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη, όπως και τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό, και νότιο χώρο στάθμευσης.

Θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από το χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO προς την ανατολική, και την δυτική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξή, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι της LΑΖΙΟ θα καταλάβουν μέρος των βόρειων κερκίδων του σταδίου Γ.Σ.Π..

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία και για την LAZIOτα βόρεια.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Comments
To Top