ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας  και ιστορική νίκη επί της Λάτσιο με 2-0 ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:δεν “ενοχλήθηκε” ιδιαίτερα από τους αντιπάλους και είχε σε γενικές γραμμές μια ήσυχη βραδιά.

Ζοάο Πέδρο:άλλη μια ασίστ στο ενεργητικό του,και άλλη μια πολύ καλή ευρωπαική βραδιά.Μάρκαρε σωστά,δεν επέτρεψε την δημιουργία φάσεων από την πλευρά του.

Ρίτσαρντ Σουμάχ:ενθαρρυντική εμφάνιση από τον Σουμάχ,κράτησε σωστά την θέση κλείνοντας χώρους και είχε και αρκετές προωθήσεις.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Γάλλο.Έκλεισε τους διαδρόμους και δεν άφησε να δημιουργηθούν ρήγματα από κάθετες πάσες.

Ντύλαν Ουεντραόγκο:όσο πιο πολύ χρόνο αγωνίζεται,τόσο πιο καλός γίνεται στο παιχνίδι του.Σχεδόν αλάνθαστος στις τοποθετήσεις του,ψύχραιμος με τα πόδια στην μπάλα.Πολύ καλή εμφάνιση.

Εστεπάν Σακέτι:τα γνωστά από τον Αργεντίνο,πίεσε αρκετά,κέρδιζε “ριμπάουντ” και ανανέωνε επιθέσεις.

Σάσα Μάρκοβιτς:ακόμη ένα ευρωπαικό γκολ,ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση από τον Σέρβο,που έτρεξε παντού είτε με την μπάλα,είτε χωρίς.

Ντανίλο Σπόλιαριτς:πρώτη ευρωπαική εμφάνιση,και πρώτα εύσημα.Αγωνίστηκε σαν κόφτης,δίνοντας βοήθειες και στην αμυντική γραμμή,άλλοτε καλύπτοντας τον Πέδρο και άλλοτε σαν τρίτος μπακ.Θετική εντύπωση προκάλεσαν και οι σωστές τοποθετήσεις του αλλά και η καλή του πάσα.

Αντρέ Σκέμπρι:πήρε αρκετές προσπάθειες,έπαιξε με πλάτη τον αντίπαλο και κατάφερε να δημιουργήσει χώρους.

Αντριάν Σαρδινέρο:Αντίστοιχο ρόλο είχε ο Ισπανός,που έδωσε βοήθειες σε όλες τις γραμμές.Σωστός τακτικά για άλλη μια φορά έβαλε το λιθαράκι του για να βγει το πλάνο.

Νταβίντ Φαουμπάλα:”αλήτικο” γκολ από τον νεαρό,που γέμισε την περιοχή με την παρουσία του.Δείχνει να παίρνει τα πάνω του,δίνοντας ουσιαστική βοήθεια.Συμμέτειχε στο αμυντικό κομμάτι,ενώ επιθετικά είχε σωστές τοποθετήσεις και καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Φώτης Παπουλής:αγωνίστηκε για λίγο και κατάφερε να δώσει την ασίστ για το γκολ.Πήρε λεπτά και έδειξε έτοιμος.

Άντον Μαγκλίτσα:ουσιαστικά ο δημιουργός του δεύτερου γκολ,αφού πήρε την μπάλα κάτω από την μεσαια γραμμή και με την πάσα του,έκοψε την αντίπαλη άμυνα.Έκανε το γνωστό του παιχνίδι,βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα.

Εμίλιο Ζελάγια:αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής:όσο προχωράει η σεζόν,τόσο πιο πολύ δένει η ομάδα.Έδωσε χρόνο και σε μικρούς,που ακόμη μια φορά έδειξε πως όποιος και να μπαίνει στην ενδεκάδα η καλοκουρδισμένη μηχανή δεν επηρεάζεται.Στο γήπεδο το 4-2-3-1 του “πίνακα” μετατρέπεται σε πολλά άλλα δουλεμένα που ομορφίζουν την απόδοση της ομάδας.Πολύ καλή εμφάνιση.

Comments
To Top