ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Απόλλωνας κρατά ψηλά τη σημαία»

Ο πιο χαρούμενος πρόεδρος στον κόσμο ήταν ο Νίκος Κίρζης μετά τη νίκη  επί της Λάτσιο. Ο διοικητικός ηγέτης μίλησε στην κάμερα της Cytavision.

«Συμφωνώ με τον Φώτη Παπουλή ότι ήρθε καθυστερημένα αυτή η νίκη. Αδικούνται τα παιδιά που δεν ήρθε νωρίτερα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, είναι μια ικανοποίηση ότι πετύχαμε μια νίκη στους ομίλους που την θέλαμε πολύ και ειδικά πάνω στην Λάτσιο. Πετύχαμε κάτι που δεν πέτυχε ποτέ πριν άλλη Κυπριακή ομάδα, νίκη επί αντιπάλου από την Ιταλία. Κάθε χρόνο μεγαλώνουμε και περισσότερο, ο Απόλλωνας κρατά ψηλά την σημαία του Κυπριακού ποδοσφαίρου» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος του Γιουρόπα Λιγκ, είναι σαν Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μαρσέιγ που ήταν φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ έχει λιγότερους βαθμούς από εμάς. Αυτό δείχνει τι πετύχαμε σήμερα και αν πάρουμε και κάτι στην Γαλλία ακόμα καλύτερα».

Για την συνέχεια…
«Όλοι με το σφύριγμα της λήξης σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Δευτέρας με το ΑΠΟΕΛ. Εκεί είναι η προσοχή μας να μείνουμε στην κορυφή και ελπίζω να καταφέρουμε να μείνουμε μέχρι τέλους εκεί. Αυτή η ομάδα έχει την δύναμη και τα φόντα για να είναι εκεί μέχρι τέλους».

Comments
To Top