ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο Πρόεδρος να απαιτήσει άμεσα κάθοδο ξένων διαιτητών!

Ο κόμπος έφτασε στο κτένι όχι χθες αλλά από καιρό και πλέον αν η διοίκηση του Απόλλωνα έστω και τώρα δεν πάρει οποιαδήποτε πρακτικά μέτρα εναντίον των «χειρούργων διαιτητών» που έρχονται σε καθοριστικά σημεία και μας σφάζουν χωρίς αναισθητικό τότε θα είναι και οι ίδιοι συνένοχοι στο ίδιο έργο θεατές!

Καταντήσαμε όλοι πλέον γραφικοί από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο οπαδό να «κλαίμε» επί των ερειπίων μετά το τέλος των παιγνιδιών και το χειρότερο απ’ όλα ότι αρχίζουμε πλέον να παθαίνομε ανοσία και ένας ένας με τον δικό του τρόπο να απομακρυνόμαστε από την ομάδα που τόσο υπεραγαπάμε!

Το θέμα είναι πως ενεργεί η διοίκηση προληπτικά για να αποφευχθούν τέτοιες παρόμοιες άθλιες διαιτητικές καταστάσειςκαι όχι να σκίζουμε τα ιμάτια μας εκ των υστέρων κάτι που γίνεται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια.

Ακόμα κι αν αυτή η διοίκηση απαιτήσει και καταφέρει, χάριν συζήτησης, να αποκλείσει από μελλοντικούς αγώνες μας τον «ταλαντούχο διαιτητή» με τις εντεταλμένες αποστολές αυτό δεν θα αποτελέσει καμία απολύτως λύση στο πρόβλημα γιατί, σαν Λερναία Ύδρα, όλο και κάποιος νέος «ταλαντούχος διαιτητής» θα ξεφυτρώσει από τα «διαιτητικά φυτώρια».

Αυτό σημαίνει ότι μόνο μια λύση απομένει στη διοίκηση και θα πρέπει άμεσα, κατόπιν διαβούλευσης με τους προέδρους των άλλων μεγάλων ομάδων, με οποιοδήποτε κόστος, να απαιτήσουμε την κάθοδο ξένων διαιτητών κάτι που ο γράφων εισηγήθηκε από εδώ αυτή τη στήλη εδώ και χρόνια αλλιώς κάθε χρόνο θα παίρνουμε τα χειροκροτήματα όλων των ουδέτερων φιλάθλων ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά θα τερματίζουμε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι και με τον κόσμο του Απόλλωνα αγανακτισμένο και μπουχτισμένο και κατακουρασμένο να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τα γήπεδα.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα αλλιώς, όσο σκληρό κι αν ακούγεται, θα είναι συνένοχη και η διοίκηση στο δικό τους παιγνίδι!

 

 

Comments
To Top