ΑΝΤΡΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Παιχνίδι παρωδία και ήττα για την ομαδα μας με 5-1 απέναντι στον Βασίλη και τον ΑΠΟΕΛ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:απόκρουσε το πέναλτι και φαινόταν πως θα ήταν σε μεγάλη βραδιά.Όμως δέχτηκε την άδικη δεύτερη κίτρινη και έφυγε νωρίς.

Ζοάο Πέδρο:ήταν καλά κλεισμένος αφού υπήρχε πάντα διπλομαρκάρισμα όταν είχε κατοχή.Παρόλα αυτά έκανε τις κούρσες του.

Γιώργος Βασιλείου:έβγαλε πάθος,που “γύρισαν” σε νεύρα,που δεν τον άφησαν να φτάσει στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:είχε πολλά κοψίματα και ήταν αρχοντικός όταν είχε την μπάλα στα πόδια.Σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις που έδειξαν την ποιότητα του.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Έκανε μια ώριμη εμφάνιση αφού αρκετές φορές ανέλαβε πρωτοβουλίες στην οργάνωση του παιχνιδιού.Στην άμυνα ήταν πάντα σε καίρια σημεία αποσωβώντας επικίνδυνες καταστάσεις.

Σάσα Μάρκοβιτς:σκόραρε,έτρεξε,μάρκαρε σαν σκυλί και έδειξε πως είναι να παίζεις για το σύνολο.

Εστεπάν Σακέτι:Και ο Αργεντίνος προσπάθησε να καλύψει με τα τρεξίματα του το μειονέκτημα του λιγότερου παίκτη.Προσπάθησε,μόχθησε και έβγαλε ένταση.

Φακούντο Περέυρα:ήταν καλά κλεισμένος και δεν έδωσε όσα μπορούσε.Έφτιαξε κάποιες φάσεις αλλά δεν έγιναν γκολ.

Φώτης Παπουλής:Είχε αρκετά λάθη και όχι καθαρό μυαλό αφού σε κάποιες προσπάθειες του θα μπορούσε να κάνει καλύτερες επιλογές.

Αντριάν Σαρδινέρο:έδωσε βοήθειες αμυντικά σε διπλομαρκαρίσματα.Επιθετικά είχε μια δυο προσπάθειες αλλά όχι για πολλά.

Άντον Μάγκλιτσα:δεν είχε καθαρό μυαλό και έτσι έχασε 2 ανεπανάληπτα τετ α τετ.Έβγαλε αρκετό πάθος που και σε αυτόν γύρισε σε νεύρα και σωστά αντικαταστάθηκε.

Τάσος Κίσσας:δέχτηκε,για μένα,το τρίτο γκολ εύκολα,αφού δεν αντέδρασε καν.Ότι πήγε μέσα έγραψε και από ότι φαίνεται,το “σκούριασμα” του πάγκου,τον ανάγκασε σε μια κακή εμφάνιση.

Νταβιντ Φαουμπάλα:πέτασε στο β ημίχρονο και βρήκε φάσεις για γκολ.Τσαμπουκάς ο μικρός δεν “κόλωσε” και έδειξε πως μπορεί και για φανέλα βασικού.

Αντρέ Σκέμπρι:μπήκε για να αντικαταστήσει τον Μάγκλιτσα.Ήταν όμως σε τέτοιο χρονικό σημείο που δεν έδειξε πολλά.

Προπονητής:φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον αντίπαλο προπονητή,αλλά όσο περνούσε η ώρα η ομάδα έδειχνε να αφήνει τον αιφνιδιασμό και να κερδίζει μέτρα.
Μετά το 30 το παιχνίδι μπήκε σε μια άλλη τροχιά.Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες και μας γέμισε νεύρα.Ανθρώπινο αλλά θα μπορούσε να αποφεχθεί αφού γίνεται πάντα.Μετά το 3-1 θα μπορούσε να σβήσει το παιχνίδι και αν έμπαινε κάποιο γκολ να παίξει τα ρέστα του.Αντί αυτού επέλεξε να ρισκάρει να να κυνηγίσει το σκορ.Δεν τα καταφέραμε αφού το ” ψηλό βιολί” έπαιζε στους ίδιους ρυθμούς.Το καλό είναι πως ο κόσμος χειροκρότησε γιατί έχει αντίληψη και η πίστη παραμένει η ίδια.

Comments
To Top