ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ήττα!

Σε ένα αγώνα που τα είχε όλα με σασπένς και συνεχείς ανατροπές η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και δέχθηκε την ήττα από την Ολυμπιάδα Νεάπολης με 3-2 στο «Απόλλων Αρένα». Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι όπως άλλωστε αναμενόταν, αλλά οι δυο ομάδες ήθελαν το τρίποντο αφού πλέον νιώθουν και την ανάσα του Παφιακού. Για την ομάδα μας η ήττα είναι νέο πισωγύρισμα αφού είναι η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας. Χαρακτηριστικό του ντέρμπι ότι τρία σετ ολοκληρώθηκαν με 25-20.

Οι «ανοικτοί λογαριασμοί» που άφησαν οι δυο ομάδες από τον αγώνα της πρεμιέρας συνεχίστηκαν και στο πρώτο σετ. Ο αγώνας ήταν απόλυτα ισοδύναμος με τον Απόλλωνα να κερδίζει 25-23 και να παίρνει το ψυχολογικό προβάδισμα του 1-0 σετ.

Η Ολυμπιάδα απάντησε στο προβάδισμα του Απόλλωνα στο δεύτερο σετ, αφού ήταν ανώτερη και κέρδισε 25-20 ισοφαρίζοντας το ντέρμπι στο «Απόλλων Αρένα». Η ομάδα της Νεάπολης πήρε τα πάνω της και στο τρίτο σετ κατάφερε να επιβληθεί ξανά με 25-20 και να ανατρέψει τα δεδομένα προηγούμενη με 2-1 σετ. Οι παίκτριες μας δεν παραδόθηκαν και οδήγησαν το ντέρμπι σε τάι – μπρέικ αφού κέρδισαν με 25-20 στο τέταρτο σετ και ισοφάρισαν σε 2-2. Το τάι – μπρέικ ήταν πολύ θεαματικό με τον αντίπαλο να κερδίζει 16-14 και τον αγώνα με 3-2 σετ.

Η ομάδα μας: Aγκουέρο, Δ. Σιμανόφσκι, Ιωαννίδου, Πέρεθ, Μανίταρου, Καριόκα – Λίμπερο: Ζακχαίου – Αλλαγές: I. Σιμανόφσκι.

 

Comments
To Top