ΑΝΤΡΕΣ

Δύσκολη αλλά υπερπολύτιμη νίκη!

Σ΄ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει με δυσκολία το εμπόδιο της Ε.Ν.Π αλλά και τις πολλές απουσίες και να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Το παιχνίδι!

Μπήκε φορτσάτα, επιβλήθηκε, πήρε γερό προβάδισμα με 2-0 κι ησύχασε. Αυτός ήταν η ομάδα μας  στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους «βυσσινί». Μέσα σε τετράλεπτο  με κεφαλιά του Σκέμπρι (16’) και προβολή του Περέιρα (20’), οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή έκαναν νωρίς το καθήκον τους και στη συνέχεια του πρώτου 45λεπτου, έδωσαν περισσότερη σημασία στην… ηρεμία τους και στη διαφύλαξη του υπέρ τους προβαδίσματος. Αυτό έδωσε το… δικαίωμα στον αντίπαλο να αντεπιτεθεί και να χάσει κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά οι Κουμής, Ρασμούσεν, Ουντότζι και Α. Κυριάκου, αστόχησαν στις φάσεις που τούς παρουσιάστηκαν και δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να βάλουν την ομάδα τους στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, πέραν από κάποιες καλές στιγμές που σε αριθμό δεν ξεπερνούσαν τα δάκτυλα του ενός χεριού, είδαμε μόνο νεύρα, δυνατά μαρκαρίσματα, τραυματισμούς, αναγκαστικές αλλαγές, «κοκορομαχίες» και μία αποβολή από πλευράς Ένωσης, όταν ο Κολοκούδιας στο 86’ δέχθηκε πρώτα κίτρινη για διαμαρτυρία και στη συνέχεια έβρισε τον Τράττου αναγκάζοντάς τον να του δείξει απευθείας κόκκινη. Όλα αυτά πέραν του άσχημου αγωνιστικού χώρου ο οποίος δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες, λόγω των πολλών σημείων με λάσπη που ακολούθησαν των έντονων βροχοπτώσεων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι τρεις αλλαγές της ομάδας μας ήταν αναγκαστικές με τους Πέδρο, Σακέττι και Περέιρα να βγαίνουν από το παιχνίδι και τις θέσεις τους να παίρνουν οι Βασιλείου, Στυλιανού και Ντ. Σπόλιαριτς.

 

Comments
To Top