ΑΝΤΡΕΣ

Οδηγός Πληροφοριών για το ταξίδι στην Γαλλία

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Γαλλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων UEFA Europa League, ανάμεσα στην Olympique de Marseille και τον Απόλλωνα την ερχόμενη Πέμπτη (13/12), πως η προπώληση εισιτηρίων από το Apollon Official  Store, ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 11/12, στις 19:00.

Το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων έχει ετοιμάσει οδηγό πληροφοριών αναφορικά με την μετάβαση των οπαδών της ομάδας μας στο στάδιο «Orange Velodrome».

Supporter’s Guide/ Οδηγός Πληροφοριών – Olympiquede Marseille Vs Απόλλων Λεμεσού (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια  τους στη Μασσαλία την Πέμπτη (13/12) από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00 (Τοπική Ώρα) από το “Holiday Inn HotelSaint-Charles” (φωτογραφία).

Διεύθυνση:  15 Boulevard Maurice Bourdet, 13001 Marseille, France

Παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (11/12) από το Apollon Official Store ή από το ξενοδοχείο την Πέμπτη 13/12, καθώς ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην Γαλλία, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στην Μασσαλία, όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιήγηση τους στην πόλη αλλά και την μετάβαση τους προς στο στάδιο «Orange Velodrome» πριν και μετά τον αγώνα.

* Για περισσότερες πληροφορίες στο 95-114846.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

Comments
To Top