ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Μου λείπει η Λεμεσός, μου λείπει ο Απόλλωνας, μου λείπουν οι οπαδοί, οι παίκτες, μου λείπουν όλα»!

Στο «Βελοντρόμ» βρέθηκε και ένας πρώην γνώριμος της ομάδας μας, ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής μας, Μικέλ Μπεντόγια που συνομίλησε με φίλους απ΄τα παλιά αλλά έκανε και σε δηλώσεις αναφορικά με την ομάδα μας και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και τους βλέπω όλους ξανά. Όταν έφυγα από το σύλλογο ήθελα να τους δω όλους ξανά. Όταν είδα ότι ο Απόλλωνας ήταν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είδα την κλήρωση και όταν είδα Μαρσέιγ, επειδή είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη, μια ώρα με το αεροπλάνο, αποφάσισα να έρθω εδώ και να τους δω όλους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι οι Αργεντίνοι εδώ και μου λείπουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους βλέπω όλους ξανά, το προσωπικό, τους συμπαίκτες μου, είναι φίλοι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Μου λείπει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, το καλύτερο πράγμα είναι το ποδόσφαιρο, αλλά σπουδάζω για να γίνω προπονητής, είχα από πριν το πρώτο δίπλωμα, οπότε τώρα είμαι στο δεύτερο επίπεδο. Δουλεύω επίσης σαν μάνατζερ και σπουδάζω και λίγο οικονομικά. Είμαι στην αναμονή, γιατί έχω αυτό το πρόβλημα. Είδα μερικούς γιατρούς στην Ισπανία και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα όμως είμαι πολυάσχολος οπότε είμαι καλά.

Βλέπω τα ματς, γιατί μου αρέσει να βλέπω τις ομάδες που έπαιξα παλιά, πόσο μάλλον τον Απόλλωνα, που ήμουν μαζί τους, και παίζουν απίστευτο ποδόσφαιρο, οπότε είναι καλύτερο να βλέπω τον Απόλλωνα.

Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, στην Κύπρο, ήταν σαν το σπίτι μου. Μου λείπει η Λεμεσός, μου λείπει ο Απόλλωνας, μου λείπουν οι οπαδοί, οι παίκτες,  μου λείπουν όλα. Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί, ελπίζω φέτος να πάρουν το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν. Όχι μόνο να παίζουν σε αυτό το εξαιρετικό γήπεδο, αξίζουν να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ οπότε είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα και θα δούμε τον Απόλλωνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα είμαι και πάλι εκεί μαζί με όλους».

 

 

Comments
To Top