ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλιάδης και Νέιλορ στο ALL STAR GAME!

Όλα είναι έτοιμα για την μεγαλύτερη αθλητική και κοινωνική εκδήλωση της χρονιάς, με το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game να πραγματοποιείται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στην Λευκωσία.

Το καλαθοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες, των Κύπριων / Ευρωπαίων και Αμερικανών / Rest of the World αναμένεται να είναι συναρπαστικό! Οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από έντεκα καλαθοσφαιριστές της ΟΠΑΠ Basket League και μία καλαθοσφαιρίστρια από το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών.

Από πλευράς Καλαθοσφαιριστών της ομάδας μας θα παρευρεθούν ο Αμερικάνος Cameron Naylor που θα αγωνιστεί με την ομάδα των ξένων και ο Στέφανος Ηλιάδης που θα αγωνιστεί με την ομάδα των Κυπρίων και θα συμμετάσχει και στο διαγωνισμό τριπόντων.

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι Dunkin D με τα ακροβατικά τους κόλπα, που θα ξεσηκώσουν το στάδιο της πρωτεύουσας.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία θα ανοίξουν στις 17:00. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο 2 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω διαδικτύου στο www.tickethour.com.cy. Καλείται ο κόσμος να προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή τυχόν δικής του ταλαιπωρίας.

 

Comments
To Top