ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Να δοκιμάσουμε την τύχη μας και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε τι δήλωσε στα Κυπριακά ΜΜΕ στο αεροδρόμιο Μασσαλίας, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας για την Κύπρο, ο Μαλτέζος επιθετικός Αντρέ Σκέμπρι, την επομένη του θριαμβευτικού 1-3 επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο στόχος μας ήταν να περιορίσουμε την Μαρσέιγ και να προσπαθήσουμε για το τρίποντο και δείξαμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω αξίζαμε αυτή τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε την Ευρώπη και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Δευτέρας».

Για το πόσο μεγαλώνει ο Απόλλωνας με τέτοιες νίκες:

«Πιστεύω ότι ο Απόλλωνας έδειξε τα τελευταία χρόνια πως εύκολα μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε στην Ευρώπη. Μετά τη σημερινή νίκη ένιωσα καλά αλλά και άσχημα, γιατί κατάλαβα πως μπορούσαμε και να περάσουμε από αυτό τον όμιλο. Για μένα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε εμάς, της Λάτσιο και την Μαρσέιγ. Η Άιντραχτ είναι σε άλλο επίπεδο όμως νομίζω κατά την άποψη μου θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Όσο πιο πολλές εμπειρίες πάρουμε, τόσο καλύτεροι γινόμαστε σαν σύλλογος και γιατί όχι, αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος, να δοκιμάσουμε την τύχη μας και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για όλη την πορεία στο Γιουρόπα:

«Όταν αρχίζει από τον Ιούνιο είναι κουραστικό και για παίκτες που παίζουν και με την Εθνική, όπως εγώ, και τα πολλά ταξίδια φέρνουν κούραση. Όμως ο σύλλογος μας έχει οργάνωση και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε και ο Απόλλωνας μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και πιστεύω τα καλύτερα έρχονται».

Για την κρισιμότητα του αγώνα με ΑΕΚ και τι θα σημαίνει μια ήττα:

«Πιστεύω είναι πάρα πολύ νωρίς. Αν εμείς σαν Απόλλωνας παίξουμε το παιχνίδι μας, τότε δεν έχουμε πρόβλημα να νικήσουμε καμία ομάδα στην Κύπρο».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ειδικά αυτούς που μας ακολούθησαν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη σε όλο αυτό το ταξίδι».

 

Comments
To Top