ΑΝΤΡΕΣ

«Υπάρχουν πολλά κεφάλαια να γραφτούνε σε αυτή την ιστορία»

Για τα δύο χρόνια παρουσίας του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας μας ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης ο οποίος ανέφερε, «χαριτολογώντας τώρα στο δείπνο του είπα ότι κανονικά θα έπρεπε να του κάνω εγώ δώρο για τα την επέτειο των δυο χρόνων αλλά έκανε αυτός και οι παίκτες δώρο στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά κεφάλαια να γραφτούνε σε αυτή την ιστορία».

Συνεχίζοντας ανέφερε, εξαιρετική η εμφάνιση τη ομάδας. Στάθηκε απίστευτα η ομάδα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Το να πετυχαίνεις μια τέτοια νίκη και τέτοια εμφάνιση, δείχνει πού έφτασε ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια. Είναι διπλό το κέρδος για την ομάδα αλλά πάντα εγώ στέκομαι κυρίως σε ότι πετυχαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έκανε περήφανη όλη την Κύπρο απέναντι σε μια Μαρσέιγ που έπαιξε με όλους τους ποδοσφαιριστές της.

Για την πρόσληψη του Αυγουστή είπε:

«Ήταν σαν να ήταν χθες που πήραμε τον Σωφρόνη Αυγουστή και ας πέρασαν δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά παραπάνω κεφάλαια μαζί του. Περισσότερα από όσα άλλαξε μέχρι τώρα».

Για τις μεταγραφές απάντησε:

«Έχουμε βάθος στο ρόστερ και όλα τα παιδιά αντιπροσώπευσαν με το παραπάνω την ομάδα. Είμαστε πάρα πολλοί χαρούμενοι. Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό επειδή κερδίσαμε την Μαρσέιγ. Πρέπει να αξιοποιήσει ο προπονητής ότι έχει. Είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα και θα δούμε την επόμενη μέρα. Θα σκεφτεί ο προπονητής αν θα κάνει κάτι το διαφορετικό».

Comments
To Top