ΑΝΤΡΕΣ

Κάκιστη επανάληψη και ισοπαλία!

Ο αγώνας ξεκίνησε με ωραίο απευθείας κτύπημα φάουλ του Χάμπου στο 3΄που πέρασε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακας. Δυστυχώς στο 7΄μετά από αδράνεια της άμυνας μας δεχθήκαμε το γκολ. Στο 8΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να χάνει από τη μικρή περιοχή τη κεφαλιά για να ισοφαρίσει.

Η μια φάση διαδεχόταν την άλλη και στο 10΄ο Βάλε αποσόβησε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας σε τετ α τετ του αντιπάλου. Στο 16΄ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας με τον Μπρου να βγάζει τη σέντρα στον Στυλιανού, που με κεφαλιά έδωσε ασίστ στον Μαγκλίτσα και με κεφαλιά «ψαράκι» την έστειλε στα δίκτυα. Στο 28΄ο Βάλε έδιωξε σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ του αντιπάλου, ενώ στο 30΄ευτυχώς για την ομάδα μας ο αντίπαλος δεν ευστόχησε.

Στο 32΄ ο Βάλε ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και απέκρουσε εκτέλεση φάουλ του αντιπάλου. Στο 34΄είχαμε αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα ο Μαγκλίτσα να δεχθεί κίτρινη κάρτα, όπως και ποδοσφαιριστής του αντιπάλου. Στο 41΄σε μια φάση διαρκείας η μπάλα μπήκε στην περιοχή του αντιπάλου, ο Περέιρα προσπάθησε να πλασάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μαγκλίτσα έκανε την ολική ανατροπή με το δεύτερο του προσωπικό γκολ στο παιχνίδι.

Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων που πρόσθεσε ο διαιτητής το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να κάνει την ολική ανατροπή στο γκολ που δέχθηκε και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα αντιαθλητικό φάουλ από τον αντίπαλο πάνω στο Μαγκλίτσα, με τον διαιτητή να βλέπει την παράβαση και να δίνει δεύτερη κίτρινη κόκκινη σε ποδοσφαιριστή του αντιπάλου στο 47΄με την ομάδα μας να έχει πλεονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα. Στο 55΄ο Σκέμπρι πέφτει στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι έγινε θέατρο και κιτρίνισε τον ποδοσφαιριστή μας, κάτι που όμως δεν ξεκαθαρίζει από την τηλεοπτική προβολή.

Στο 59΄αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Στυλιανού να αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του να παίρνει ο Σαρδινέρο που πήρε θέση ως δεξί μπακ! Στο 61΄μετά από λάθος του Σουμάχ από αριστερά, βγήκε η σέντρα και δυστυχώς δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στο 63΄ο Σουμάχ βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Βασιλείου παίρνει τη θέση του κάνοντας η ομάδα μας τη δεύτερη της αλλαγή. Στο 70΄σε ένα κόρνερ της ομάδας μας η μπάλα ήρθε στον Χάμπο έξω από την περιοχή που σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και δεν έφερε αποτέλεσμα.

Στο 72΄ο Σκέμπρι δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα σε γύρισμα του Περέιρα με αποτέλεσμα να χαθεί ακόμα μια ευκαιρία για την ομάδα μας, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Καραγιόλ να μπαίνει στη θέση του Μπρου. Η ομάδα μας ήταν ανούσια μέχρι και το 85΄καθώς δεν είχε καθαρό μυαλό. Στο 86΄μετά από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Παπουλής πήρε τη μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 3-2!!!

Η ομάδα μας πλέον προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, αφού δεχόταν πίεση από τον αντίπαλο και δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα αν και με πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 90+2 δςχθήκαμε και πάλι την ισοφάριση με ένα στημένο στην περιοχή και μετά από σύγχυση στην περιοχή μας! Ο διαιτητής έβαλε εφτά λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα μας να προσπαθεί να ξαναπάρει προβάδισμα.

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα ο αγώνας μετά και τις καθυστερήσεις να ολοκληρωθεί με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη αφού δεν διαχειρίστηκε σωστά τα δεδομένα που ήταν υπέρ της!

 

 

 

Comments
To Top