ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί καθώς εξήλθε ισόπαλη 3-3 εντός έδρας με την ΑΕΚ έπειτα από μια κακή εμφάνιση στην επανάληψη! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:είχε μερική ευθύνη στο πρώτο γκολ αφού έκανε βήμα προς την μπάλα.Είχε και καίριες επεμβάσεις σε στατικές αλλά και σε φάσεις που βγήκαν παίκτες της ΑΕΚ απέναντι του.

Μάριος Στυλιανού:μέχρι να τραυματιστεί ήταν από τους καλύτερους.Έδωσε μια ασίστ με το κεφάλι,ενώ αμυντικά πήγε αρκετά καλά.

Ρίτσαρντ Σουμάχ:με αρκετά λάθη που στοίχισαν,πρόσθεσαν μια άσχημη εμφάνιση στο ενεργητικό του.Πήρε ευκαιρίες αλλά δεν έδειξε να ανταποκρίνεται.Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι τα λάθη που δείχνουν πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί,αλλά η επιπολαιότητα του αφού στο δεύτερο γκολ του αντιπάλου,δεν έχει το καθαρό μυαλό πως πρέπει να μαρκάρει σωστά και από τύχη δεν βρίσκει τον αντίπαλο για να αποβληθεί.Η πιο τρανταχτή όμως φάση είναι στο τετ α τετ που αποκρούει ο Βάλε,στην οποία φάση επιστρέφει νωχελικά και δεν αντιλαμβάνεται τον αντίπαλο του.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:σε κανονική ροή παιχνιδιού ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και βοηθούσε και οργανωτικά.Δεν ήταν όμως από τις σούπερ εμφανίσεις του.

Χαράλαμπος Κυριάκου:στα ίδια με τον Ρομπέρζ,δεν έκανε την σούπερ εμφάνιση αλλά και αυτός έπαιξε σωστά.Είχε όμως αρκετές λάθος πάσες.

Σάσα Μάρκοβιτς:ήθελε το μυαλό αλλά δεν ακολουθούσε το κορμί,όσο είχε δυνάμεις έτρεξε παντού,αλλά δεν μπορούσε να δώσει πολλά.

Κέβιν Μπρού:προσπάθησε να οργανώσει παιχνίδι,ήταν μέσα στα 2 πρώτα γκολ,αλλά έδειξε να του λείπει ο ρυθμός.

Φώτης Παπουλής:μέτρια εμφάνιση,χωρίς να πάρει πολλές πρωτοβουλίες για να βοηθήσει.Αν δεν ήταν το γκολ θα είχαμε ξεχάσει πως αγωνίστηκε.

Φακούντο Περέυρα:εγκλωβισμένος στα άκρα,δεν έδωσε βοήθειες.Όταν πέρασε στην μεσαία γραμμή,πήρε πρωτοβουλίες και μοίρασε παιχνίδι.

Αντρέ Σκέμπρι:βρέθηκε μέσα σε κάποιες φάσεις αλλά δεν ήταν εύστοχος.Δεν έδωσε πολλές βοήθειες.

Άντον Μάγκλιτσα:2 γκολ,βοήθεια στο κατέβασμα της μπάλας,πίεση ψηλά και κυνήγι σε κάθε φάση.Πολύ καλή εμφάνιση.

Αντριάν Σαρδινέρο:πέρασε σαν δεξί μπακ αλλά δεν μπήκε στα παπούτσια του ρόλου του.Δεν έδωσε αυτά που έδωσε όταν έπαιξε ξανάψσε αυτή την θέση.

Γιώργος Βασιλείου:όταν πέρασε στον αγώνα έδωσε όλα αυτά που έλειπαν από την αριστερή πλευρά.Καλή άμυνα,πλαγιοκοπήσεις που έφερναν κίνδυνο και καλές επιστροφές.

Μουσταφά Καραγιόλ:φανερό πως του έλειπε ρυθμός αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις βεβιασμένες επιλογές του.

Προπονητής:θεωρώ πως θα μπορούσε να αντιδράσει,πιο άμεσα στην διάρκεια του αγώνα και να αλλάξει τον Σουμάχ,ενώ θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Ντύλαν για να πάει στην φυσική του θέση ο Χάμπος,που είναι ότι πιο κοντινό έχουμε σε Σακέτι,αλλά και για να δώσει ανάσες σε Μάρκοβιτς και Μπρού.Επίσης η τοποθέτηση του Παπουλή στον άξονα έχει πάψει να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο,αντιθέτως μοιάζουν προετοιμασμένοι και έτσι τον σταματούν με σχετική ευκολία.Αυτή η ομάδα για να κερδίζει πρέπει να είναι ήρεμη και αυτό πρέπει να ξεκινά από το προπονητικό τημ και να μεταφέρεται και στον τελευταίο ποδοσφαιριστή.

Comments
To Top