ΑΝΤΡΕΣ

Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα!(video)

Ο Απόλλωνας ενημερώνει για την επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μαζί με την PrimeTel, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

“Επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού πραγματοποίησε αντιπροσωπία της ποδοσφαιρικής ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και της χορηγού εταιρείας PrimeTel, το πρωί της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι Γιώργος Βασιλείου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Σάσα Μάρκοβιτς, Άντον Μάγκλιτσα, Μπρούνο Βάλε, Άντρε Σκέμπρι και Εμίλιο Ζελάγια εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του Απόλλωνα, τα οποία προσέφερε η Διεύθυνση του Apollon Official Store.

Παρών και αντιπροσωπεία της Χορηγού Εταιρείας PrimeTelτην οποία εκπροσώπησαν η Εμμέλεια Κωνσταντινίδου (Marketing Communication Executive) και η Εβελίνα Συρίγου (Press Officer), όπου μοίρασαν δώρα εκ μέρους της Εταιρείας. Η κυρία Κωνσταντινίδου από την πλευρά της ανέφερε: «Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα παιδιά με υγεία, αγάπη και την ευχή σύντομα να επιστρέψουν στο σπίτι. Το χαμόγελό τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή και η μεγαλύτερη ελπίδα. Ως PrimeTel χαιρόμαστε που συμμετείχαμε μαζί με την ομάδα του Απόλλωνα και είχαμε την ευκαιρία να χαρίσουμε χαμόγελα και δώρα».

Ο Απόλλωνας συμπαρίσταται σε όλους τους συνανθρώπους μας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο βοηθώντας στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που ταλανίζουν καθημερινά την κοινωνία μας, προσφέροντας παράλληλα στιγμές χαράς σε συμπολίτες μας οι οποίοι βιώνουν δύσκολες ώρες στο κρεβάτι του πόνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό και την Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια”.

 

Comments
To Top