ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»!

Με αφορμή τη μεγάλη νίκη της ομάδα μας κόντρα στον Κεραυνό την προηγούμενη Παρασκευή(21/12) εκτός έδρας αλλά και τον επικείμενο κρίσιμο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή(28/12) στις 19:00 στο κλειστό μας γήπεδο, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Καλαθοσφαιρική μας ομάδα Δημήτρη Μιχαήλ, για να μας εκφράσει τις σκέψεις του.

Πρόεδρε καταρχήν σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και κατά δεύτερο περιμένατε αυτή την έκπληξη από την ομάδα μας μέσα στον Στρόβολο κόντρα στον Κεραυνό;

Δεν θεωρώ ότι έγινε έκπληξη, η ομάδα μας παλεύει όλους τους αγώνες, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και κυρίως παίζει στα ίσα και τις ομάδες που θεωρούνται διεκδικήτριες του πρωταθλήματος. Για να είμαι ειλικρινής γνωρίζοντας την ομάδα μας το περίμενα ότι θα κάνουμε τη μεγάλη εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία εκ των διεκδικητών του τίτλου.

Η ομάδα μας είναι στην τέταρτη θέση, μετρώντας 5 νίκες και 5 ήττες, το αξιοσημείωτο είναι ότι οι τρεις από τις πέντε νίκες έγιναν εκτός.

Όπως είπα και προηγουμένως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια όπου και να παίζουμε είτε εντός είτε εκτός. Στα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η Β΄ φάση του πρωταθλήματος έχουμε τρία εντός παιχνίδια με ΑΕΛ, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ενώ θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσουμε την ΕΘΑ. Ευελπιστούμε ότι θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρον  αυτά τα δεδομένα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αφού μας δίνετε την πάσα θα την εκμεταλλευτούμε και θα ρωτήσουμε ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας μας;

Οι στόχοι της ομάδας μας για φέτος είναι η σωστή οργάνωση, τόσο διοικητικά με το κατάλληλο προσωπικό που θα στελεχώσει την εταιρεία, όπως είναι ήδη γνωστό το τμήμα φέτος είναι κάτω από τη δικαιοδοσία της ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, οι υποχρεώσεις της ομάδας μας να υλοποιούνται στην ώρα τους και όσον αφορά το αγωνιστικό η ομάδα να ξεφύγει και να αφήσει πίσω της τις τελευταίες χρονιές που δεν ανταποκρίνονται στην ιστορία του Απόλλωνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, το τοπικό ντέρμπι κόντρα στη συμπολίτισσα ΑΕΛ, πως βλέπεται το παιχνίδι;

Είναι σημαντικό όπως είναι κάθε παιχνίδι. Παρόλα αυτά είναι ένα τοπικό ντέρμπι όπου το γόητρο παίζει τον δικό του ρόλο αλλά και αγωνιστικά αν το δούμε, με νίκη της ομάδας μας αφήνουμε πίσω βαθμολογικά ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας, «εξαργυρώνοντας» και την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Κεραυνό.

Πρόεδρε, ο κόσμος της ομάδας μας έχει βοηθήσει αυτή την προσπάθεια;

Δυστυχώς η προσέλευση του κόσμου μας στα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής είναι πενιχρή. Θεωρώ ότι η κάρτα φιλάθλου έχει επηρεάσει περισσότερο το άθλημα της Καλαθόσφαιρας και δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά αντίθετα έδιωξε τον κόσμο από τα γήπεδα. Δεν γίνεται να αγωνιζόμαστε έχοντας μηδαμινές εισπράξεις εισιτηρίων, όταν τα έξοδα για ένα εντός έδρας αγώνα είναι χίλια ευρώ. Θέλω να καλέσω τον κόσμο της ομάδας μας να έρθει στο γήπεδο και αρχής γενομένης από τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην ΑΕΛ να μας βοηθήσει σ΄αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Μόνο με τον κόσμο μας συμπαραστάτη θα έχει αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια.

Κλείνοντας πρόεδρε, ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον φίλαθλο κόσμο αλλά και στον κόσμο της ομάδας μας ενόψει των γιορτών.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, να περάσουμε όμορφα με υγεία πάνω απ΄ όλα και στον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό μας. Η ομάδα με την παρουσία του κόσμου μας θα γίνει ακόμα πιο δυνατή και θα μας δώσει περισσότερες χαρές.

 

Comments
To Top