ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμπαίκτες για 3 χρόνια θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή!

Συμπαίκτες για 3 χρόνια θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή(13/1) στον αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια!

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΒαλεντίνΡομπέρζ και τον Χάρη Μαυρία πρόσφατο απόκτημα της Ομόνοιας την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Ρομπέρζ και Μαυρίας υπήρξαν συμπαίκτες στην PremierLeagueκαι συγκεκριμένα στην ομάδα της Sunderlandγια 3 χρόνια από την περίοδο 2013/14- 2015/16 με τον Ρομπέρζ να «καταγράφει»13 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τον Μαυρία να «μετρά»7 συμμετοχές χωρίς να έχει σκοράρει κανένα γκολ με κοινό στοιχείο που τους ενώνει το γεγονός ότι ενδιάμεσα την περίοδο 2014/15 δόθηκαν και οι δύο δανεικοί ο μεν Ρομπέρζ στην γαλλική Reimsπου αγωνιζόταν στην Ligue 1 ο δε Μαυρίας στον Παναθηναϊκό!

Εντούτοις στον μοναδικό αγώνα που αγωνίστηκαν ως συμπαίκτες εντός γηπέδου με την φανέλα της Sunderland ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου, 2013, όντας και οι δύο στην βασική ενδεκάδα,όταν υπό τις οδηγίες του PaoloDiCanio,αντιμετώπισαν εντός έδρας την Arsenal,με το αποτέλεσμα να βρίσκεται στο 1-1 περίπου 20 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα όταν ο AaronRamsey πήρε το όπλο του και «πυροβόλησε» δις δίνοντας τη νίκη στην ομάδα των κανονιέρηδων.

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία των δύο ποδοσφαιριστών την περίοδο εκείνη ανερχόταν στα €3,1 εκ. για τον 26χρονο Ρομπέρζ και στα €2 εκ. για τον 19χρονο Μαυρία!

Comments
To Top