ΑΝΤΡΕΣ

GG στο ντέρμπι στο 1.75, 2.05 το over 2.5 Goals στο ΑΕΚ-Ερμής στην BET ON ALFA

Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια που θα γίνει στις 16:00 στο Τσίρειο στάδιο και την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ερμής η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην ΑΕΚ Αρένα, συνεχίζεται η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας.

Προσφέρονται και για τα δύο σημερινά ματς ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

16:00 ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι δύο ομάδες θα δώσουν άλλο ένα μεταξύ τους ραντεβού, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με ον Απόλλων να προβάλλει σαν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη με την απόδοση του άσου να προσφέρεται στο 1.40 από την BET ON ALFA. Η ομάδα της Λεμεσού είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς και ψάχνει επιστροφή στις νίκες. Από την πλευρά της η Ομόνοια έχει μαζέψει μόλις 20 βαθμούς, κάνει προσπάθεια να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα και η απόδοση του διπλού είναι στο 7.20, ενώ στο 4.20 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν, το over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.55, στο 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.75.

18:00 ΑΕΚ – ΕΡΜΗΣ

Από τις 24 Νοεμβρίου έχει να πετύχει νίκη η ΑΕΚ που έχει φτωχή συγκομιδή μέχρι τώρα παίρνοντας 22 βαθμούς και θα προσπαθήσει να το κάνει σήμερα απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Ερμή που είναι καθηλωμένος στον πυθμένα της βαθμολογίας με 8 μόλις βαθμούς.
Στο 1.40 προσφέρεται ο άσος για νίκη της ΑΕΚ, το διπλό για νίκη του Ερμή έχει απόδοση 7.20, ενώ στο 4.20 προφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Το over 2.5 Goals προσφέρεται στο 2.05, στο 1.65 είναι η απόδοση του over 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.35.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top