ΑΝΤΡΕΣ

Με πρωινή σήμερα, απογευματινή η τελευταία!(video)

Την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού εκτός έδρας αγώνα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/01) στις 17:00 στο Στάδιο ΓΣΠ, άρχισε με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (14/01) η ομάδα μας.

Άπαντες στο Κολόσσι γνωρίζουν ότι ο αγώνας του Γ.Σ.Π θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους προηγούμενους τρεις ανάμεσα στις δύο ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς είναι αγώνας χωρίς επιστροφή στον οποίο το κάθε λάθος και η κάθε φάση ίσως καθορίσουν και την πρόκριση.

Η συγκέντρωση και το πάθος είναι τα στοιχεία τα οποία ζήτησε ο προπονητής μας από τους ποδοσφαιριστές μας, δίνοντας συνέχεια στην απόδοση τoυ τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τους πράσινους της Λευκωσίας.

Ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στο Γ.Σ.Π με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη, και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θα προσεγγίσει την αναμέτρηση με στόχο να διαφυλάξει το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κύπριος τεχνικός θα αναμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει κατά πόσον θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπουλή, Ρομπέρζ και Μάγκλιτσα.

Οι δυο πρώτοι θα περάσουν αργά το απόγευμα της Δευτέρας (14/01) από ιατρικές εξετάσεις.

** Τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα της Τετάρτης (16/01) είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (15/01) στο Κολόσσι.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

Comments
To Top