ΑΝΤΡΕΣ

Ισοπαλία και πρόκριση!

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα παρά το σκορ του πρώτου αγώνα και στα πρώτα εφτά λεπτά του αγώνα είχε δυο προϋποθέσεις για να πετύχει το γκολ, πρώτα με τον Ζελάγια στο γύρισμα του Πέδρο και μετά τον Σαρδινέρο που δεν σούταρε καλά. Στο 19΄και στο 21΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση. Στο 27΄ένα απευθείας φάουλ του Περέιρα από πλάγια πέρασε πολύ έξω από το κάθετο δοκάρι, ενώ η ομάδα μας είχε χώρους και κρατούσε τη μπάλα προσπαθώντας να βρει τους διαδρόμους για το γκολ.

Μετά και το μισάωρο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο αφού το παιχνίδι παιζόταν στο κέντρο του γηπέδου. Στο 44΄η μπάλα μετά από διώξιμο των αμυντικών του αντιπάλου ήρθε στα πόδια του Σακέττι που έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 45΄ο Περέιρα δεν πρόλαβε τον τερματοφύλακα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Στο Β΄ημίχρονο και στο 50΄η ομάδα μας είχε μια πολύ μεγάλη προϋπόθεση για να πετύχει γκολ αλλά τη σπατάλησε, αφού δεν υπήρχε καθαρό μυαλό για να τελειώσουν ιδανικά τη φάση οι ποδοσφαιριστές μας. Σχεδόν το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο 58΄με τον Καραγιόλ να κατεβάζει τη μπάλα αλλά και πάλι χωρίς καθαρό μυαλό χάθηκε η ευκαιρία. Στο 59΄η ομάδα μας έκανε αναγκαστική αλλαγή με τον Μάρκοβιτς να αποχωρεί με το φορείο και τη θέση του να παίρνει ο Μπρου.

Στο 63΄μετά από πάσα του του Σαρδινέρο, ο Καταγιόλ έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή που σούταρε αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό του αντιπάλου. Στο 66΄μια επικίνδυνη κεφαλιά του αντιπάλου μετά από κόρνερ η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βάλε. Στο 69΄η ομάδα μας πέτυχε το γκολ αφού ο Μπρου που μπήκε ως αλλαγή σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα!!!

Στο 76΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να μπαίνει στο γήπεδο και να βγαίνει ο Ζελάγια. Στο 77΄ο αντίπαλος πέτυχε την ισοφάριση σε στιγμή αδράνειας της ομάδας μας και στην πρώτη ευκαιρία που μας έκανε ο αντίπαλος. Στο 78΄ο Σαρδινέρο επέλεξε να σουτάρει, ενώ είχε καλύτερες επιλογές με αποτέλεσμα να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να μπει ξανά μπροστά στο σκορ. Η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 81΄με τον Καραγιόλ να δίνει τη θέση του στον Κερμπρ.

Ο αντίπαλος προσπαθούσε και για δεύτερο γκολ και στο 88΄ο Βάλε έσωσε ένα πολύ δύσκολο σουτ στη γωνία του. Μετά και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου,

 

Comments
To Top