ΑΝΤΡΕΣ

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το διπλό επί του Ερμή.

«Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, μηδενός εξαιρουμένου ήταν εξαιρετικοί. Είχαμε πολλά προβλήματα και αρκετή κούραση με πολλά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να περάσουμε αλώβητοι από την Λάρνακα.

Σαφέστατα η προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ερμή δεν αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογία, τουλάχιστο σήμερα ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Εμείς κάναμε το αυτονόητο. Ο Απόλλωνας έχει αφόρητη πίεση σε όλα τα παιχνίδια και μεγάλο άγχος. Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς. Η ομάδα ήταν εξαιρετική και με σωστή διαχείριση. Κερδίσαμε και πολλούς ποδοσφαιριστές… Ο Ντανίλο, ο Ντίλαν μεγάλο παιχνίδι, ο Μπρούνο Βάλε κέρβερος. Συνεχίζουμε, είναι απλά τρεις βαθμοί. Έχουμε ακόμα ένα τελικό με τη Δόξα.

Είμαστε χαρούμενοι για το γκολ του Καραγιόλ, τον οποίο πιστεύουμε άπαντες στην ομάδα. Δεν έκανε προετοιμασία και είχε ένα μεγάλο τραυματισμό. Ίσως του ασκείται άδικη κριτική, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και θα το δείτε στην συνέχεια, θα τον βοηθήσει το γκολ. Περιμένουμε και την επιστροφή του Γιούστε, θα είναι η μεγαλύτερη μας μεταγραφή».

 

Comments
To Top