ΑΝΤΡΕΣ

Τα αίσχη του Αντρονίκου και Αντωνόπουλου πριν μια δεκαετία με Δόξα!(video)

Πριν μια δεκαετία περίπου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της αγωνιστικής περιόδου 2008/09 η ομάδα μας αντιμετώπισε τη Δόξα στο Τσίρειο σε ένα αγώνα που σημαδεύτηκε από τα αίσχη του διαιτητή Πανίκου Αντρονίκου και του βοηθού του Αντωνόπουλου.

Το χρονόμετρο σημάδευε το 52’ με τον αγώνα στο 1-2 υπέρ της Δόξας όταν ο Γκαστόν Σανγκόι βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Δόξας τον οποίο πλάσαρε, όμως συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με τον Αργεντινό άσο να κτυπά άσχημα και το παιχνίδι να διακόπτεται για του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Την ίδια στιγμή, όμως ένας οπαδός μας, πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο, διανύοντας μια απόσταση 30 μέτρων και κτύπησε στην πλάτη τον βοηθό Αντωνόπουλο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ο διαιτητής Πανίκος Ανδρονίκου, βλέποντας το βοηθό του πεσμένο στο έδαφος, απεσύρθη με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια, χωρίς να επιστρέψει ποτέ με το παιγνίδι να διακόπτεται οριστικά.

Ο Διαιτητής Αντρονίκου και ο βοηθός Αντωνόπουλος έκλεψαν την παράσταση εκείνη την ημέρα αφού πρόλαβαν ούτε λίγο ούτε πολύ να σφυρίξουν ένα αμφισβητούμενο πέναλτι εναντίον μας, να αγνοήσουν μια καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι υπέρ μας, να δώσουν ένα ανύπαρκτοι φάουλ εναντίον μας από όπου προήλθε το δεύτερο γκολ της Δόξας και να ακυρώσουν ένα κανονικότατο γκολ μας για οφσάιντ και όλα αυτά σε μόλις 51 αγωνιστικά λεπτά!

Η μεγαλύτερη συνεισφορά και των δύο στην κυπριακή διαιτησία ήταν όταν κρέμασαν ο ένας τη σφυρίχτρα και ο άλλος τη σημαιούλα!

 

Comments
To Top