ΑΝΤΡΕΣ

«Η Λεμεσός είναι ένας παράδεισος στη γη»

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής μας Σάσα Μάρκοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την πορεία των κυανολεύκων στο Γιουρόπα Λιγκ και το πρωτάθλημα, αλλά και για την ζωή στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

Για τη ζωή στην Κύπρο και τη Λεμεσό: «Είναι ένας ακόμα παράδεισος στη γη. Η Λεμεσός δεν είναι μεγάλη πόλη, όμως σε αντίθεση με την Κόρδοβα και το Βελιγράδι έχει θάλασσα. Δεν θα με πείραζε να μείνω εδώ και μετά το τέλος της καριέρας μου. Ο κόσμος είναι χαλαρός, ζουν ξέγνοιαστη ζωή και δεν κουράζουν το μυαλό τους με αχρείαστα πράγματα. Οι πρώτες δύο λέξεις που έμαθα ήταν το “σιγά” και το “αύριο”. Ό,τι μπορείς να κάνεις αύριο, δεν χρειάζεται να το κάνεις σήμερα. Δεν υπάρχει νευρικότητα, δεν θα ακούσεις κόρνες στην κίνηση, όλοι έχουν καλή διάθεση και είναι χαμογελαστοί. Και πώς να μην είσαι όταν από το πρωί ακούς τον ήχο των κυμάτων και των πουλιών».

Για την πορεία του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ και το πρωτάθλημα: «Πέρσι χάσαμε στα τελευταία στάδια της σεζόν στο πρωτάθλημα. Σπάσαμε το ρεκόρ της ομάδας όσον αφορά τους βαθμούς που μαζέψαμε (80). Φέτος είμαστε και πάλι στην κορυφή (με ΑΠΟΕΛ) μαζί με την ΑΕΛ. Περιμένουμε μεγάλη μάχη στα παιχνίδια των play offs. Δεν θυμάμαι πότε δυο ομάδες της Λεμεσού ήταν στη μάχη του τίτλου. Πριν 19 χρόνια οι Κρισμάρεβιτς, Σέποβιτς και Σπόλιαριτς κατέκτησαν το τελευταίο πρωτάθλημα. Στο Γιουρόπα Λιγκ φοβηθήκαμε ότι δεν θα κερδίσουμε βαθμούς μαζί με Άιντραχτ, Λάτσιο και Μαρσέιγ, αλλά πήραμε 7. Πέτυχα ένα όμορφο γκολ απέναντι στην Μαρσέιγ. Την κερδίσαμε 3-1 στη Γαλλία και ισοπαλία 2-2 στη Λευκωσία».

Για την υποχρεωτική συμμετοχή δύο Κυπρίων στην εντεκάδα: «Ο Πρόεδρος δεν επιτρέπει να πληρώνουμε 3000 ευρώ για παράβαση, εάν δεν παίζουμε με δυο Κύπριους ποδοσφαιριστές στην εντεκάδα».

Για τον Σελίμοβιτς: «Ο Σελίμοβιτς ήρθε στην ομάδα. Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο και έκανε ντεμπούτο στη Σερβία. Ενοικιάσαμε στην ίδια πολυκατοικία και περνάμε πολλές ώρες μαζί».

Comments
To Top