ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Είναι απλό κύριοι… γιατί το κουράζετε;

Εδώ και τρεις μέρες που η ομάδα μας έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν, οι κρίσεις και κατακρίσεις από πολλούς γεμίζουν τα social media και οι κουβέντες πάνε και έρχονται.

Εμάς επιτρέψετε μας να γράψουμε την άποψη μας γιατί σ΄αυτόν τον τόπο οι κάποιοι πάνε να μας τρελάνουν η εμείς στερούμαστε κοινής λογικής. Η διοίκηση της ομάδας μας έκανε μια καταγγελία, πολύ απλή, ότι όσα αναφέρονται στα ιατρικά δεδομένα του συγκεκριμένου αθλητή είναι ψευδή. Ο ΚΟΑ απεφάνθη σε πρώτη φάση ότι όλα είναι νομότυπα, μπορεί όμως να μην είναι νόμιμα και πάει λέγοντας…

Για εμάς τα πράγματα είναι απλά, αν δεν υπόγραψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής την αίτηση του τότε το δελτίο είναι άκυρο. Ναι πήγαν τα χαρτιά στον ΚΟΑ, που δεν ελέγχει υπογραφές αλλά το ιατροσυμβούλιο αξιολογεί τα ιατρικά δεδομένα. Πολύ απλά γιατί μια κατάθεση και μια εξακρίβωση του γνησίου της υπογραφής του παίκτη, δίνει λύση και από κει και πέρα ας συνεχίσει η αστυνομία τα περαιτέρω.

Προς Θεού δεν κρίνουμε, ούτε γίναμε δικαστές αλλά απορούμε πως κάτι τέτοιο δεν το σκέφτηκε κανείς!!! Έλα δω κύριε, υπόγραψες εσύ; Τα στοιχεία είναι δικά σου; Πότε ήρθες στην Κύπρο; Και άλλες τέτοιες ερωτήσεις και το θέμα λύνεται άμεσα. Βέβαια αν υπάρχει παρατυπία το συνεχίζει η αστυνομία για νομικές συνέπειες.

Με όσα λέγονται τα στοιχεία δείχνουν να μην συμβαδίζουν και διαβάζοντας την ανακοίνωση σήμερα της Ανόρθωσης, αντιλαμβανόμαστε γενικότητες στα ειδικά σημεία ανακοινώσεων της ομάδας μας. Το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα εκδικάσει ο αθλητικός δικαστής και ποια απόφαση θα πάρει και τι θα γίνει όταν στην πορεία αποδειχθεί άλλο γεγονός;

 

Comments
To Top