ΑΝΤΡΕΣ

Άγονη ισοπαλία στο τοπικό!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο από τα πλάγια να απειλήσουν τον αντίπαλο, κάτι που πήγε να γίνει στο 11΄αλλά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη αφού ο Σαρδινέρο ήταν σε θέση οφσάιντ. Το εικοσιπεντάλεπτο πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο και από τις δύο ομάδες με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να γίνουν πιο επιθετικοί.

Η πρώτη  καλή ευκαιρία για την ομάδα μας ήρθε στο 30΄, όταν σε φάση διαρκείας ο Σαρδινέρο αφού έκανε κάποιες προσποιήσεις κατάφερε να σουτάρει αλλά οι αμυντικοί του αντιπάλου έκοψαν σε κόρνερ. Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι άξιο αναφοράς και ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο. Στο 48΄σε πολύ καλή θέση βρέθηκε ο Περέιρα, το γύρισμα του όμως στην περιοχή ήταν πολύ άσχημο με αποτέλεσμα να χαθεί καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας να σκοράρει. Το πρώτο δεκάλεπτο της αντεπίθεσης πέρασε στον ίδιο ρυθμό με αυτόν που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στο ίδιο ακριβώς μοτίβο με τους ποδοσφαιριστές μας να είναι πιο επιθετικοί.

Στο 62΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Ο ρυθμός από την ομάδα μας έπεσε πολύ και γίνονταν λάθη που μας έφερναν σε δύσκολη θέση στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Στο 74΄ο Κάραγιόλ πήρε τη θέση του Σαρδινέρο. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούσαν να απειλήσουν καθώς οι λανθασμένες επιλογές δεν επέτρεπαν να κάνουμε φάση. Στο 84΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Περέιρα.

Στο 86΄ατομική ενέργεια του Καραγιόλ μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, βέβαια θα μπορούσε να έχει καλύτερη επιλογή. Ο διαιτητής έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα μας να κερδίζει κόρνερ στο 90΄που δεν έφερε κάτι. Μετά και τα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε στη “λευκή” ισοπαλία.

 

Comments
To Top