ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να κερδίσει το τοπικό ντέρμπι αφού έμεινε στην ισοπαλία 0-0 κόντρα στην ΑΕΛ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου ο Πορτογάλος,αφού η ομάδα δέχτηκε ελάχιστες επιθέσεις.

Ζοάο Πέδρο: δεν κινδύνεψε αμυντικά αφού έκλεισε τους χώρους.Επιθετικά δεν πρόσφερε όμως αρκετά γιατί ήταν και αυτός καλά κλεισμένος αλλά και γιατί δεν είχε βοήθεια από τον εξτρέμ ο οποίος σύγκλινε συνεχώς.

Γιώργος Βασιλείου: τα ίδια πάνω κστω ισχύουν και για τον Γιώργο που αμυντικά ήταν εξαιρετικός αλλά επιθετικά πήρε ελάχιστες προσπάθειες.

Μίλαν Σελίμοβιτς: ντεπούτο για τον νεαρό που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.Έπαιξε σωστά την θέση του,δεν έκανε λάθη και βοήθησε και οργανωτικά.

Ντύλαν Ουεντραόγκο: και αυτός έκανε πολύ καλή εμφάνιση,έχοντας όμως κανένα δυο λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Χαράλαμπος Κυριάκου: εξαιρετική εμφάνιση από τον Χάμπο,που ουσιαστικά κράτησε την μεσαία γραμμή μόνος του και έδειξε πόσο έλειψε από την μεσαία γραμμή.

Κέβιν Μπρου: για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πως δεν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αφού καθυστερεί το παιχνίδι και δεν έχει ούτε τα τρεξίματα.Δεν πήρε πρωτοβουλίες σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να αποτελεί την ναυαρχίδα της μεσαίας γραμμής.

Φακούντο Περέυρα: σκιά του καλού του εαυτού ο Περέυρα που δεν επέστρεψε στα επίπεδα που ήταν πριν τον τραυματισμό.Παρόλα αυτά δεν κρύφτηκε και προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι.

Αντριάν Σαρδινέρο: ξεκίνησε στην δεξιά πλευρά και έφτιαξε η ομάδα κάποιες φάσεις.Στο δεύτερο πήγε αριστερά και για ακόμη μια φορά έδειξε να μην μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά.Αντίθετο πόδι και Σαρδινέρο συμβαδίζει με μια απόδοση στο μέτριο.

Φώτης Παπουλής: κάτω του μετρίου για ακόμη ένα παιχνίδι.Σκιά του καλού του εαυτού.Όλοι περιμένουν ένα ξέσπασμα και μια ανοδική πορεία και ώσπου αυτή να έρθει η ομάδα δεν βρίσκει λύσεις.

Άντον Μάγκλιτσα: πάλεψε ανάμεσα στα θηρία αλλά ήταν καλά κλεισμένος,λίγο πιο ελεύθερος όταν βγήκε εκτός τετραγώνων αλλά χωρίς να μπορεί να υποστηρίξει την θέση πίσω από τον επιθετικό λόγω της τεχνικής του κατάρτισης.

Εμίλιο Ζελάγια: μπήκε στην κορυφή αλλά δεν βρήκε ούτε αυτός χώρους.

Μουσταφά Καραγιόλ: πέρασε στο 70 και πήρε κάποιες προσπάθειες και μάλλον έκανε και το μοναδικο σούτ στην εστία.Ίσως ήρθε η ώρα να πάρει χρόνο από την αρχή και ίσως να είναι καλό να το κάνει και στην δεξιά πλευρά.

Αντρέ Σκέμπρι: μπήκε προς το τέλος αλλά δεν φάνηκε καθόλου.

Προπονητής: ξεκίνησε με 4-2-3-1 και η ομάδα είχε την κατοχή και την φλύαρη υπεροχή χωρίς να γίνεται επικίνδυνη.Μπορεί να μην πήραμε τους 3 βαθμούς όμως το ψεσινό παιχνίδι έδειξε πολλά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στους 12 τελικούς. Οι 2 νεαροί σέντερ μπακ έδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους,πόσο μάλλον με ένα έμπειρο δίπλα τους.

Ο Χάμπος μπορεί να προσφέρει πιο πολλά στην μεσαία γραμμή και η εμφάνιση των δύο σέντερ μπακ δίνει το δικαίωμα αυτό στον προπονητή. Οι πλάγιοι επιθετικοί μας πλην του Παπουλή προσφέρουν πιο πολλά όταν αγωνίζονται στην πλευρά τους και όχι όταν συγκλίνουν. Ο Μάγκλιτσα όταν αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό χαλά πιο πολλές επιθέσεις παρά από αυτές που δημιουργεί.

Η μόνη διαφορά τώρα με τις επιστροφές από την περσινή ομάδα που έφτιαχνε φάσεις με την σέσουλα είναι το δεξί άκρο,συν ότι ο Φακούντο μπορεί να τρέξει με την μπάλα στον άξονα.Έχω την άποψη πως Σαρδινέρο και Καραγιόλ θα μπορέσουν να βρουν την χημεία με τον Πέδρο στην δεξιά πλευρά.

Η συνταγή είναι εκεί και νομίζω ήρθε η ώρα να την βγάλουμε από το χρονοντούλαπο.

Comments
To Top