ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Σκιά του καλού του εαυτού!

Για τον γράφων είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής μας τα τελευταία 7 χρόνια, ποδοσφαιριστής των μεγάλων αγώνων σκοράροντας ουκ ολίγα καθοριστικά γκολ αποτελώντας με την απόδοση του βαρόμετρο για την ομάδα μας και αμέτρητες φορές τον έχουμε εκθειάσει και του έχουμε πλέξει το εγκώμιο για την απόδοση του!

Ο λόγος για τον Φώτη Παπουλή ο οποίος φέτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει με την αρνητική του απόδοση!
Είναι σκιά του καλού του εαυτού και αν δεν υπήρχε το όνομα του στο πίσω μέρος της φανέλας τίποτα μα τίποτα δεν θα μας θυμίζει τον αέρινο ποδοσφαιριστή που γνωρίζαμε!

Γνωρίζαμε ένα Φώτη Παπουλή που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων που σκορπούσε τον τρόμο στους αντίπαλους αμυντικούς ένα ποδοσφαιριστή εκρηκτικό, μπουκαδόρο και απρόβλεπτο που επιτίθεται κατά μέτωπο στους αντιπάλους και σκοράροντας κατά βούληση.

Αντί αυτού βλέπουμε ένα ποδοσφαιριστή χαμένο στη μετάφραση, που περνά απαρατήρητος στο παιγνίδι που φοβάται να κάνει μια ατομική ενέργεια, χωρίς φαντασία, χωρίς φρεσκάδα με κάκιστες ως επί το πλείστον επιλογές χωρίς να δημιουργεί χωρίς να σκοράρει χωρίς να μπορεί να κάνει ούτε τα αυτονόητα σε ένα αγώνα!

Τους λόγους της φετινής αγωνιστικής καθίζησης του Φώτη Παπουλή δεν τους γνωρίζουμε, όμως αυτό που προέχει, από τον ίδιο και από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, είναι να βρει άμεσα την αγωνιστική του ταυτότητα γιατί το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναλέμε ένας Παπουλής στα φυσιολογικά του στάνταρ απόδοσης μπορεί να αλλάξει από μόνος του την συνολική εικόνα της ομάδας μας προς το καλύτερο!

Comments
To Top