ΑΝΤΡΕΣ

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΑ

Στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ μίλησε το πρωί της Παρασκευής 15/2 ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης και έριξε βολές σε ΚΟΠ και Αθλητικό Δικαστή για το γεγονός ότι μετατέθηκε η ευθύνη απόφασης στον ΚΟΑ όπως υποστηρίζει.

Αναλυτικά:

«Είναι ξεκάθαρο ότι μετατέθηκε η ευθύνη της απόφασης πάνω στον ΚΟΑ για την υπόθεση Ουζόχο. Έτσι έχει μεταφερθεί έξω. Οφείλω να ομολογήσω αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι έχει πετύχει απόλυτα. Πρέπει να συγχαρώ αυτούς που το έπαιξαν. Εμάς μας ζητήθηκε από τον Αθλ. Δικαστή το πρακτικό της απόφασης μας για την ακύρωση του δελτίου, το στείλαμε, μας ζητήθηκε το σκεπτικό το στείλαμε. Το μόνο που δεν είχαμε στείλει ήταν τις τρεις επιστολές των γιατρών, δύο του ΚΟΑ και ενός άλλου πάνω στις οποίες βασίσαμε την απόφαση μας.

Χθες όμως πήραμε έγκριση από την αστυνομία και από την συγκατάθεση των ιδίων των γιατρών και στείλαμε στον Αθλητικό Δικαστή και τις δύο επιστολές των γιατρών του ΚΟΑ. Για την τρίτη επιστολή, είχαμε την συγκατάθεση το απόγευμα που είχε τελειώσει η διαδικασία γιατί δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε τον γιατρό. Ότι μας ζητήθηκε το δώσαμε, είναι στα χέρια του Αθλ. Δικαστή.

Είναι ξεκάθαρο ότι μετατέθηκε η ευθύνη της απόφασης πάνω στον ΚΟΑ. Εάν ήθελε κάτι άλλο γιατί δεν μας είπε. Είμαστε ύποπτοι, ένοχοι; Εμείς το αναδείξαμε πρώτοι το θέμα. Στην ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή είναι τα πυρά μας.

Εμείς αποφασίζουμε για διαδικασίες. Εάν έχει κενά η διαδικασία μας που έχει, θα καθίσουμε κάτω να το δούμε. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε την κατηγορία των μέσων και του κόσμου. Μας κατηγορήσουσαν ότι είχαμε παρεμβάσεις από πολιτικούς. Είναι γελοίες αυτές οι καταστάσεις. Δεν κρύψαμε τίποτε. Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια και να μην πληγεί το κύρος του οργανισμού.

Είμαι διατεθειμένος και σήμερα να καλέσω έκτακτο ΔΣ. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βάλει τον οργανισμό μέσα στην μέση. Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Έχει καταφέρει η ΚΟΠ και ο Αθλ. Δικαστής να μεταθέσουν την ευθύνη πάνω στον ΚΟΑ. Ο Αθλ. Δικαστής πήρε απόφαση για την Πάφο μέσα σ΄ένα λεπτό, τώρα από αναβολή σε αναβολή».

Comments
To Top