ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντικό τρίποντο!

Με ωραίο σουτ του Παπουλή στο 5΄ έξω από την περιοχή που πέρασε μόλις έξω ξεκίνησε η ομάδα μας να δείχνει τις προθέσεις της.  Στο 8΄μετά από ατομική ενέργεια ο Ζελάγια κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-1! Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την υπεροχή αλλά μετά το εικοσάλεπτο ο αντίπαλος βγήκε μπροστά και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 16΄είχαμε από πλευρά ομάδας μας ένα σουτ του Σαρδινέρο που πέρασε έξω.

Ο Παπουλής στο 26΄δεν πρόλαβε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να χαθεί ευκαιρία για την ομάδα μας. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως σε κάποιες φάσεις έκανε λάθη που ευτυχώς σε αντεπιθέσεις του αντιπάλου δεν μας στοίχησαν, ενώ στην τελική μας προσπάθεια δεν ήμασταν ήρεμοι για να ολοκληρώσουμε τις φάσεις. Χωρίς καθυστερήσεις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα μας να είναι μπροστά με 0-1.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη. Στο 50΄μια σέντρα σουτ του Στυλιανού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια το γύρισμα του Παπουλή στον Περέιρα το σουτ του κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που ήταν ανεκμετάλλευτο για την ομάδα μας. Η ομάδα μας έβγαινε με ευκολία μπροστά αλλά στην τελική της προσπάθεια ήταν επιπόλαιη.

Δυστυχώς στο 63΄η ομάδα μας στην πρώτη φάση που πιέστηκε δέχθηκε την ισοφάριση, αφού η άμυνα μας ήταν εκτός ισορροπίας. Στο 67΄η ομάδα μας έκανε την πρώτη της αλλαγή με τον Σκέμπρι να μπαίνει στη θέση του Σαρδινέρο. Στο 69΄με απευθείας φάουλ του Μπρου η ομάδα μας πήρε και πάλι το προβάδισμα! Στο 71΄σε αντεπίθεση της ομάδας μας καταπληκτική σέντρα συστημένη από τον Στυλιανού ο Σκέμπρι δεν λάθεψε και με ωραία κεφαλιά έκανε τα τέρματα της ομάδας μας τρία!

Στο 78΄ο Καραγιόλ και ο Χάμπος μπήκαν στις θέσεις των Ζελάγια και Μπρου που ήταν οι σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων μας. Στο 88΄ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Περέιρα να πλασάρει έξω, ενώ ο Βάλε απέκρουσε ένα απευθείας φάουλ του αντιπάλου. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να παίρνει μια σημαντική νίκη με 3-1 και να βλέπει πλέον το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ!

Comments
To Top