ΑΝΤΡΕΣ

“Έχετε καταφέρει με τον τρόπο σας να σας αηδιάσει όλο το φίλαθλο κοινό αυτού του τόπου”

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ προς όλους:

Σας βλέπουμε εδώ και μέρες κινώντας γη και ουρανό να μην βγεί μια αυτονόητη απόφαση δίνοντας αναβολές, παρατάσεις, νέα στοιχεία και όλα τα συναφή!
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει όμως είναι χαρά μας να τους αναγκάζουμε να αποκαλύπτονται. Είναι χαρά μας να τους χαλάμε το πάρτι. Να θέλει η πουτανα να κρυφτεί και να μην μπορεί. Οι κινήσεις σας κύριοι Αν. Μιχαηλιδη, αβερωφ, Ιωνα, Ζαχαριά χρυσόστομου, βρυωνιδη και κουμα είναι υπό στενή παρακολούθηση και μας προκαλούν άσβεστο μίσος για κάθε τι που εκπροσωπείτε.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

Αν δεν βγει η σωστή και δίκαιη απόφαση, που περιμένει ολος ο κόσμος, να θυμάστε την σημερινή ημερομηνία ως την αρχή του τέλους σας! Ο κάθε ένας σας ξεχωριστά απο το πόστο που υπηρετά να είστε σίγουροι πως θα σας ξηλώσουμε με το έτσι και το θέλω!
Έχετε καταφέρει με τον τρόπο σας να σας αηδιάσει όλο το φίλαθλο κοινό αυτού του τόπου ασκώντας πιέσεις και υποδείξεις για το τι πρέπει να γίνει ή να μην γίνει, τι πρέπει να υποθεί και πότε, βάφοντας το άσπρο μαύρο και πάει λέγοντας.

Αν και δεν μας πέφτει λόγος για το πως εσείς οι οπαδοί αυτής της ομάδας που θέλετε να λέγεται μεγάλη θα έπρεπε να πράξετε εδώ και μέρες θα έπρεπε να είχατε στείλει σπίτι όσους σας κάνουν να μοίαζεται μικρή ομάδα που προσπαθεί με υπουλίες να γλιτώσει το τομάρι της εκτός και αν θέλετε να αρκεστείτε στον ρόλο του κομπάρσου για άλλη μια χρονιά τότε πάσο!

Μας λέτε για Γκίε, Ζάχαβι και ότι σας κατέβει στο μυαλό προσπαθώντας να γυρίσετε τα (αβολίδωτα) πυρά εναντίων μας! Σας προκαλούμε για τα όποια δήποτε στοιχεία έχεται εναντίον της ομάδας μας όπως τα παραθέσετε δημόσια ή σε όποιο φορέα πρέπει και να είστε σίγουροι πως εμείς θα πράξουμε το αυτονόητο όπως πολλές φορές στο παρελθόν Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ στάθηκε πολέμιος σε λάθη διοικούντων της ομάδας μας.

Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί κάτω από την σημαία του Απόλλωνα. Φανάτιστειτε, μισηστε τους. Ξεσκεπαστε τους.

Υ.Γ. 1. Εμετικέ ΤΡΑουλλίδη, παραλίγο βουλευτή (άσε που σου στοίχησε και ο κούκος αηδόνι το προεκλογικό!) πόσο χαμηλά πέφτεις να απειλάς κόμμα που δεν υποστηρίζεις καν! Μπορεί και να γίνεις influencer μια μέρα σου συνηστούμε να κάνεις και λίγα σεμινάρια!
Υ.Γ. 2. Κύριοι ανορθωσιάτες Τρισόκκα και Σαμσών καλείσται όπως πάρεται απόφαση για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου! Εδώ δεν είναι ΣΠΕ Αγ.Φύλας ούτε καμιά νομική συμβουλή χρειάζεται για να χρεώσεται το ένα αλλό ‘να πάλε!
Υ.Γ. 3. Κύριε Αντρέα Μιχαηλίδη σου δίδεται η τελευταία ευκαιρία να πράξεις το αυτονόητο μπας και αρχίσει η κάθαρση αλλιώς κρίνεσαι ανεπιθύμητος στην πόλη που σε ανέδειξε!
Υ.Γ.4. Πηλακούτα κόψε αμέσως τα ναρκωτικά η απλά πέταξε αυτά που έχεις, μάλλον εγελάσαν σου εν χαλασμένα!
Υ.Γ.5. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!

ΠΑΝ.ΣΥ. ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μαζί σου ως τον θάνατο

Comments
To Top