ΑΝΤΡΕΣ

Συνεδριάζει ο ΚΟΑ, αποφασίζει ο αθλητικός δικαστής!

Σήμερα(18/2) μετά το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη για την ένσταση που κατέθεσε η ομάδα μας για αντικανονική συμμετοχή του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ζητηθεί από τον ΚΟΑ να ενημερώσει την ΚΟΠ για την ακριβή ημερομηνία που ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και αναμένει την απάντηση σε αυτό το σημείο (μέχρι σήμερα το μεσημέρι), σύμφωνα και με δημόσιες τοποθετήσεις την Παρασκευή, του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η έκτακτη συνεδρία του ΚΟΑ θα αρχίσει στις 10:00 και όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Η απόφαση δεν επηρεάζει μόνο την ομάδα μας και την Ανόρθωση αλλά ολόκληρο το πρωτάθλημα κι ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης.

Η απόφαση που θα ανακοινωθεί σήμερα θα είναι πρωτόδικη. Όποια από τις δύο ομάδες είναι χαμένη, έχει ο δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Η απόφαση του εφετείου ως το δευτεροβάθμιο  δικαστικό όργανο της ΚΟΠ θα είναι τελεσίδικη.

Comments
To Top