ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Η ανοχή μας εξαντλήθηκε προ πολλού»!

Νέα καυστική ανάρτηση αυτή τη φορά από τους οργανωμένους μας οπαδούς στα “Δυτικά προάστια”, που απαιτούν αίμα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών μας αλλά και στέλλουν μήνυμα σε κάθε διαπλεκόμενο ότι δεν θα μείνουν αδρανείς σε αδικίες…

Η ανάρτηση:

Οι θεσμοί οι οργανισμοί τα κόμματα και οι φατρίες σας μας έχουν αηδιάσει από καιρό.. μαζί κι ολόκληρο το φίλαθλο κοινό πλην ολίγων παραπλανεμένων που πάνε στα γήπεδα κάθε βδομάδα κατά… εκατοντάδες!!!

Πλέον ούτε οι κατσαρίδες στους υπονόμους των σπιτιών σας δεν πιστεύουν στο άθλημα έτσι όπως το έχετε καταντήσει.

Κάποιοι νομίζουν ότι θα εισπράξουν και ευχαριστώ για το ότι έκαναν την δουλειά τους με χρονοκαθυστέρηση δεκάδων ημερών με παρεμβάσεις, αλλαγές στις αποφάσεις και προσπάθειες επηρεασμού των καταστάσεων. Εν τέλη από φόβο, πήραν την απόφαση που έπρεπε.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΠ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

Ήρθε η ώρα για την ομάδα μας, για την δική μας ιδέα και αγάπη και όχι για τις διοργανώσεις στις οποίες αναγκαστικά συμμετέχουμε, να δώσει απαντήσεις.. στο γήπεδο. Αρχής γενομένης από την Κυριακή.. στον αγώνα με τους ”τελικά αδικημένους” όπου η διαταγή του Σοφρώνη Αυγουστή θα πρέπει να είναι μία. Αίμα στις φανέλες και τα φλωράκια στον αγύριστο. Ναι, αυτούς που πήραν 12 πέναλτι υπέρ και 2 κατά σε αντίθεση με τα μόλις…4 δικά μας έναντι 6 κατά!!! Δεν υπάρχει χρόνος για συζήτηση. Χωρίς σάλιο..

Η μπάλα είναι στα πόδια των παιχτών μας δυστυχώς διότι εμείς απέχουμε και θα απέχουμε για αρκετό καιρό όπως όλα δείχνουν.. Οι πάτρωνες του κυπριακού ποδοσφαίρου κατάλαβαν ότι με την μάζα και τον κόσμο στα γήπεδα δεν μπορούν να εκτελέσουν με ευκολία τα σχέδια τους και κατάφεραν με τις παράνομες ταυτοποιήσεις και τις διάφορες βρομιές και γελοιότητες να απομακρύνουν τις χιλιάδες των υγιώς σκεπτόμενων οπαδών.

Στο διαταύτα καλούμε όλους σε συσπείρωση στον σύνδεσμο και μένουμε σε ετοιμότητα για ότι προκύψει.

Υ.Γ. Ή σφυρίζετε 50-50 ή το βράδυ μένετε Λεμεσό. Η ανοχή μας εξαντλήθηκε προ πολλού.

 

 

 

Comments
To Top