ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια όταν σε αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με την απόφαση του Τράττου!(video)

Σαν σήμερα (21/2) πριν ακριβώς 4 χρόνια στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της περιόδου 2014/15 στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ εκτυλίχθηκε ίσως η πιο αστεία διαιτητική απόφαση στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου!

Το χρονόμετρο σημάδευε το 78’ με το σκορ στο 0-0 και το ΑΠΟΕΛ από το 71’ με 10 παίκτες λόγω δίκαιης αποβολής του Κακά, και ο διαιτητής του αγώνα Λεόντιος Τράττος σφυρίζει φάουλ εναντίον του Παπουλή ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει λόγω σύγκρουσης δύο παικτών του ΑΠΟΕΛ Καρλάο και Σέρζιο!

Τελικά ενώ η ομάδα μας χάνει την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και ενώ το ΑΠΟΕΛ αντιστρατεύεται τον χρόνο για να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας καταφέρνει κόντρα στη ροή του αγώνα να σκοράρει στο 90’ και να φύγει με το τρίποντο και να ισοβαθμήσει στην κορυφή με την ομάδα μας!

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι αν ο διαιτητής άφηνε τη φάση του 78’ να εξελιχθεί, ως όφειλε, και ο Παπουλής έκανε το αυτονόητο και σκόραρε και παίρναμε το πολυπόθητο τρίποντο με 12 λεπτά να απομένουν, με την ομάδα μας κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και με αριθμητικό πλεονέκτημα, τότε η ομάδα μας θα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα ξέφευγε με 6 βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ!

Απλά θυμίζουμε ότι την επόμενη αγωνιστική το ΑΠΟΕΛ απώλεσε 2 βαθμούς με την Ομόνοια και, έστω κι αν το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά, ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος και συνάμα οδυνηρός!

Θα μπορούσε η ομάδα μας αν, ο Τράττος δεν σταματούσε τον Παπουλή ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει, και κέρδιζε τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, να ξεκινούσε τους αγώνες μπαράζ με 8 ολόκληρους βαθμούς «μαξιλαράκι» από το ΑΠΟΕΛ;

H αλήθεια είναι ότι εκείνο τον αγώνα χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία να θέσουμε τις πιο στέρεες βάσεις για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος αλλά πολύ πιθανόν την πιο πάνω αλήθεια να την γνώριζε πολύ καλά και ο «άρχοντας» του γηπέδου πράττοντας ανάλογα!

 

Comments
To Top