ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Καθόλου αντίδραση…

Οι οπαδοί του Απόλλωνα, όπως ο μέσος Κύπριος οπαδός, εύκολα ενθουσιάζεται και εύκολα απογοητεύεται όμως η απογοήτευση από τη χθεσινή ήττα είναι άνευ προηγουμένου και δεν έχει να κάνει τόσο με την ήττα καθεαυτή ούτε με το γεγονός ότι η βαθμολογική διαφορά από την κορυφή είναι απαγορευτική αλλά με το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν πείθει κανένα ότι μπορεί να ανακάμψει και να πάρει ξανά κεφάλι στη βαθμολογία.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας παρουσιάστηκαν υποτονικοί και κατώτεροι των περιστάσεων του αγώνα και αυτό που προβλημάτισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν έβγαλε καθόλου αντίδραση μετά το 2-1 παρά μόνο κάποιες «αναλαμπές».

Η ομάδα μας έδειξε μια καταπονημένη ομάδα χωρίς φρεσκάδα μια ομάδα ξεζουμισμένη που δεν είχε τις δυνάμεις να αντιδράσει και να ανεβάσει ρυθμούς στο παιχνίδι κι παρά το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε μπαλάρα όμως κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ της αποτέλεσμα.

Κι όμως διοίκηση και τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν ότι η ομάδα δεν χρειαζόταν χειμερινό «εμβολιασμό» που θα προσέδιδε περισσότερη ποιότητα αλλά και φρεσκάδα στην ομάδα μας για τη συνέχεια και την απαραίτητη ώθηση στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος!

Εμείς λίγα λεπτά αργότερα που η διοίκηση επίσημα, πριν την αναχώρηση για τον αγώνα στο Βελοντρόμ, είχε αναφέρει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, είχαμε τοποθετηθεί ξεκάθαρα χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή ως γκάφα ολκής ελπίζοντας να μην δικαιωθούμε!

Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και άμεσα μάλιστα για να μπορέσει τουλάχιστον να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους!

Η «μπάλα» είναι στα πόδια των καθ’ ύλην αρμόδιων!

Comments
To Top