ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Μπορεί αυτοί οι παίκτες να μπήκαν ομίλους, αλλά το ρόστερ το περσινό είχε μεγαλύτερη ποιότητα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την επόμενη μέρα του ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Θα αφήσει αρκετά ερωτηματικά, θα αφήσει πράγματα που θα τύχουν εξέτασης και ίσως να έχει και τρίτο ημίχρονο στο κομμάτι της διαχείρισης. Από την άλλη ο Απόλλωνας είναι στον στόχο του, υπάρχουν άλλα δέκα παιχνίδι και στο τέλος θα γίνει απολογισμός. Ψυχολογικά υπάρχει ένα θέμα που πρέπει με κάποιο τρόπο να διαχειριστεί και να φανεί αμέσως η αντίδραση» δήλωσε αρχικά.

Ποιο είναι το κλειδί που δεν το έχει ο Απόλλωνας;

«Έχει να κάνει με την ομάδα, την υποστήριξη, την ενίσχυση και άλλα. Το να γίνεται αυτή η ανατροπή σε τρία παιχνίδια κάτι λέει. Είναι μια αδυναμία του Απόλλωνα στην διαχείριση σε κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος. Έχει να κάνει και με την προσωπικότητα των παικτών. Κάπου υστερεί ο Απόλλωνας, δεν έχει τους παίκτες που να μπορούν να διαχειριστούν το προβάδισμα. Και ο προπονητής έχει ευθύνες. Ένα ματς είναι ένα σενάριο και πρέπει να έχεις στο μυαλό τι να κάνεις και όταν προηγηθείς και όταν βρεθείς πίσω στο σκορ. Το ΑΠΟΕΛ έχει παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στα δύσκολα. Με όλα αυτά δικαίως είναι ο μόνιμος πρωταθλητής και η κάθε ομάδα που θέλει να το συναγωνιστεί θα πρέπει να φέρει καλύτερους παίκτες, στα μεταξύ τους παιχνίδια να είναι ανταγωνιστικός και άλλα πράγματα. Ήταν μπροστά στη βαθμολογία, προηγήθηκε, είχε 4 χιλιάδες κόσμο στο πλευρό σου και εκεί έκανε την γκέλα, αυτό είναι θέμα».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια στην πρεμιέρα των πλέι οφ;

«Πρέπει να δείξει αντίδραση ο Απόλλωνας να διασκεδάσει την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, να δείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση στο ντέρμπι, να κερδίσει και να αλλάξει το κλίμα. Η διοίκηση Κίρζη ξέρει να το διαχειριστεί αυτό

Συμφωνείς ότι το περσινό ρόστερ είχε μεγαλύτερη ποιότητα;

«Μπορεί αυτοί οι παίκτες να μπήκαν ομίλους αλλά το ρόστερ το περσινό είχε μεγαλύτερη ποιότητα».

Για τις απουσίες οι οποίες ταλαιπώρησαν τον Απόλλωνα;

«Δεν άκουσα ποτέ από το ΑΠΟΕΛ να πουν ότι δεν έπαιξε ο Μοράις, ο ο Εφραίμ, ο Αλωνεύτης και αυτό στοίχισε. Πάντα πρέπει να έχεις τους αντικαταστάτες τους αν θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα».

 

Comments
To Top