ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να δείξει χαρακτήρα!

Σημαντικό αγώνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δίνει σήμερα(9/3) κόντρα στην ΑΕΛ η ομάδα μας, που με νίκη αποκτά μεγάλη δυναμική για τον τίτλο. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή καλούνται να δείξουν το πολύ καλό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουν αν θέλουν τον τίτλο.

Ο προπονητής μας θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι κάποιους ποδοσφαιριστές του, σύνηθες φαινόμενο φέτος, αφού Καραγιόλ, Μάρκοβιτς, Στυλιανού, Σελίμοβιτς και Κερμπ δεν μπορούν να βοηθήσουν ενώ μικρόπροβλημα προέκυψε και με τον Μπρου και όλα θα διαφανούν την τελευταία στιγμή αν θα είναι στην αποστολή.

Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρομπέρζ και Γιούστε στο κέντρο της άμυνας, στα αριστερά της άμυνας ο Βασιλείου και δεξιά ο Πέδρο. Χάμπος, Σακέττι και Περέιρα θα βρίσκονται στο κέντρο με τους Παπουλή και Σαρδινέρο στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ζελάγια. Οι επιλογές στον πάγκο είναι και πάλι λίγες με τους Σκέμπρι, Φαουπάλα, Κίσσα, Ντ. Σπόλιαριτς, Ουεντραόγκο, Ψύχα και ίσως τους νεαρούς Παπαμιχαήλ και Βασιλειάδη.

 

Comments
To Top