ΑΝΤΡΕΣ

Στο ίδιο έργο θεατές!!!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ξεκίνησε με πολλές μονομαχίες, σε κάποιες φάσεις και σκληρά μαρκαρίσματα με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και να βγουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο 15΄η ομάδα μας βγήκε με αντεπίθεση μπροστά και ο Παπουλής κέρδισε κόρνερ που έφερε την πρώτη φάση για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να σουτάρει και να κοντράρει η μπάλα σε αμυντικό πάνω στη γραμμή. Στο 18΄ανατροπή του Σκέμπρι έξω από την περιοχή, ο Βασιλείου εκτέλεσε το απευθείας φάουλ που ήταν πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε και στην επαναφορά ο Γιούστε δεν κατάφερε να κάνει την προβολή όπως θα ήθελε.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έβγαινε με καλές προϋποθέσεις μπροστά για να απειλήσει. Στο 25΄ο Πέδρο πήγε να αιφνιδιάσει με ένα μακρινό σουτ φάουλ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 26΄ο Σακέττι υπέπεσε σε φάουλ και πήρε κίτρινη κάρτα που θα του στερήσει το επόμενο παιχνίδι. Στο 36΄ο επόπτης σταμάτησε λανθασμένα τον Ζελάγια, όπως έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός, τον Ζελάγια που έφευγε μόνος στην αντίπαλη εστία!

Στο 40΄ο Παπουλής βρέθηκε από αριστερά στην περιοχή αλλά έκανε τη χείριστη επιλογή. Μετά και το ένα λεπτό της καθυστέρησης ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε την ομάδα μας στη «λευκή» ισοπαλία με τον αντίπαλο, έχοντας έξι τελικές προσπάθειες έναντι καμίας του αντιπάλου!

Με γκολ για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού σε μια μπαλιά από πίσω και μετά από κεφαλιά πάσα του Παπουλή, ο Ζελάγια μπήκε δυνατά στην περιοχή και πλάσαρε στα δίκτυα του αντιπάλου κάνοντας το 1-0!!!

Στο 61΄έγινε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Χάμπου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο αντίπαλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή μας, η ομάδα μας βγήκε στην αντεπίθεση και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να γίνει το δεύτερο γκολ. Στο 64΄ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε δυστυχώς.

Σε ξαφνική αντεπίθεση του αντιπάλου δυστυχώς η ομάδα μας δέχθηκε και δεύτερο γκολ αφού η άμυνα μας βρέθηκε σε ανισορροπία και δεν πρόλαβε τους αντιπάλους. Πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους ποδοσφαιριστές μας που ήταν υποχρεωμένοι να πιέσουν αυτοί τον αντίπαλο. Στο 74΄υπήρξε υποψία πέναλτι για την ομάδα μας αλλά ο διαιτητής δεν το έδωσε και στο 75΄έγινε η δεύτερη αλλαγή με τον Φαουπάλα να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Σκέμπρι.

Στο 78΄έγινε η ομάδα μας δέχθηκε και τρίτο γκολ και πλέον όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους με την ομάδα μας αν και έμεναν άλλα δώδεκα λεπτά να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει! Στο 85΄μετά από σέντρα του Πέδρο ο Παπουλής έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος και την έστειλε έξω από το κάθετο δοκάρι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 87΄ο Χάμπος έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια μετά την αναγκαστική του αλλαγή.

Στο 90΄ο αντίπαλος δέχθηκε κόκκινη κάρτα και η ομάδα μας κέρδισε ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Πέδρο αλλά είχαμε ένα κόρνερ που η κεφαλιά του Γιούστε πέρασε έξω. Μετά και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να χάνει και πάλι από τον αντίπαλο και να πέφτει στη 2η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας άλλη μια ευκαιρία!

 

 

 

Comments
To Top